Wel of niet?

Ik heb me vandaag ziekgemeld. Kon het "niet echt aan" om naar school te gaan. Het gaf/geeft me stress en hoewel ik morgen maar 4 uurtjes weg hoef, zit ik nog niet zen.
Ik moet me er overheen zetten, dat weet ik, maar ik moet het ook kunnen, dat weet ik ook. Maar dat kan ik niet. Ik had nu dingen zo graag anders gezien. Had ik nu maar in quarantaine gezeten en niet toen ergens begin Januari toen ik nog nergens last van had. Had ik maar iets waar ik me aan kon vasthouden als meerpaal. Maar nee, dat is allemaal niet gebeurt. Kan ook niet zo overgaan tot de orde van de dag, want dat is nog wel vaak wat mensen zeggen.

"hou je hoofd koel"
"you can do it"
"stay calm"
"focus"
"hold my hand (if you want to)"

Tja, echt opwekkend en positief is dat nu ook weer niet. Goed, ik hoop op een goede nacht en morgen een goede dag. Het is nog niet zover, maar ik zit er nu alweer mee in mn hoofd. Misschien is dat het ook wel. Ik denk namelijk nu al aan wat er allemaal mis kan gaan als ik officieel naar college ga. Dan kan ik mezelf wel slaan, echt. Maar goed, niks aan te doen. Ik ga nu nog even bezig met wiskunde en nog wat Engels leren.

Nu willen mn ouders eigenlijk school vragen of ik ook 1/2 dagen in de week online les kan hebben. Ik weet zelf niet of ik dit zou willen, want dan voel ik me zo'n zielenpoot.

"You got this girl!"

verliefd
02 jun 2021 - bewerkt op 02 jun 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 17 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende