Weer een litteken erbij

Ik heb nu eigenlijk pas het gevoel dat het door begint te dringen dat her uit is.
Het begint nu pas leeg te voelen, maar niet op de manier dat ik hem mis ofzo.
Laatst zat ik alleen in mijn kamer een beetje muziek te luisteren, en zonder dat ik het doorhad kwamen opeens allemaal momenten voorbij in mijn hoofd, de goeie dingen en de slechte dingen. Toen voelde ik wel een leegte, wat natuurlijk niet zo raar is. Maar dat zal wel bij het verwerk "proces" horen.
Ik merk alleen aan mezelf dat ik het me bijna niet meer kan voorstellen hoe het is om "normaal" met een jongen om te gaan. Ik heb eigenlijk tot nu toe alleen maar verkeerde vriendjes gehad, en ik merk wel dat ik daar nu echt last van krijg.

Toen ik mijn ex-vriend leerde kennen, en het begon wat te worden dacht ik " dit is eindelijk iemand die goed voor me is " Ik ben toen zo erg tegen hem aan gaan leunen ( denk ik ) en dat heeft me nu eigenlijk nog verder in de put geduwd. Voor mij alweer de 3e keer dat dit gebeurd, en zo kom ik nooit over die angst heen.
Niet dat ik hem niet kon vertrouwen, maar hij was achteraf ook niet goed voor mij.
Vooral als de gene waarvan je dacht dat dit degene is die goed voor me is, met een mes voor me staat.
Daar gaat alle vertrouwen, weer een litteken erbij.

Ik ben super bang dat als ik later iemand ontmoet, dat ik dingen verpest, omdat ik eigenlijk nooit een normale relatie heb gehad.. Dat ik misschien te terughoudend ben.
Met mijn vorige relatie merkte ik dat ook, hoe meer hij begon te pushen over dingen, ging ik me steeds meer terug trekken totdat we eigenlijk heel ver van elkaar vandaan stonden..
Het is echt wel iets wat me bezig houd, en heb er echt last van..
hoe krijg ik ooit wél dat vertrouwen terug.
04 jan 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van dreamlove
dreamlove, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende