Weekend Weer Voorbij

Het was weer een heerlijk weekend blozen Eigenlijk was het helemaal goed. Dat prachtige weer, die lieve jongen.. Helemaal compleet. Op het feit dat de douche en wc buiten gebruik zijn na dan nahnah Ik voel me happy vandaag, maar niet helemaal fit. Ben daarom na 3 uurtjes naar huis gegaan van het werk. Eigenlijk ben ik de laatste tijd elke dag wel happy.. Heb wel eens een dipje ofzo, maar het zit helemaal goed verder. En het verliefd zijn zal daar vast een grote rol in spelen..

Het gekke is dat we gisteren op bed lagen, gewoon te kletsen enzo. over vanalles en nog wat. En toen stonden we opeens stil bij het feit dat we elkaar nog niet eens 2 maanden kennen.. (5 mei 2010). Gek is het, want het voelt al zo vertrouwd..

Ik ben wel altijd het dromerige type denk ik. Van mij mag het blijven, maar eigenlijk denk ik daar dus veel te snel aan. Het is soms lastig om dat niet te doen, maar gewoon te genieten. Omdat ik soms gewoon bang ben het weer kwijt te raken.. Toch heb ik lang niet zo genoten als nu!

Het was fijn dat we gisteren konden praten over zoveel dingen.. Dat die klik er echt is, en dat het vertrouwd voelt.. Het voelt alsof we al veel respect voor elkaar hebben. Het kon wel eens op iets heel moois uitlopen! Maar easy with the dreaming.. Het is al mooi, en daar ben ik dankbaar voor.

Laat het weekend maar weer komen! verliefd
28 jun 2010 - bewerkt op 30 jun 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van EnNuBenIkMama
EnNuBenIkMama, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende