Donderdag 07-10-10, 23:17 uur.

Hmm lekker ik heb dus echt de griep te pakken. Gisteren begonnen en het gaat nu al wel wat beter. Morgen blijf ik wel ook nog thuis van het werk, want het is nog niet over. Hopelijk duurt het niet te lang. Want zaterdag moeten we naar Willy die vandaag 50 is geworden. Wel typisch trouwens, laatst zei ik: "ik heb wel weer eens zin om echt lekker ziek te zijn en de hele dag op de bank te hangen enz". Careful what you wish for...

Nah het is wel lekker opzich om ff nergens aan te denken, alleen maar op de bank te hangen. Maar omdat je lichaam zo zwakjes is enzo, kun je ook echt bijna niets doen.. Op een vrije dag zou ik lekker gaan guitar heroen ofzo, maar dat kan nu niet. Ik hang de hele dag een beetje voor de tv enzo.. Vet saai word dat, er is ook weinig leuks op!

Thom moet helaas morgen weer werken en hoewel ik het natuurlijk heel fijn vond dat hij hier net even een paar uurtjes was, gingen die toch weer veel te snel.. het voelde eerlijk waar als een half uurtje ofzo, toch waren het echt 3 uren!!

Ik merk ook aan mezelf dat ik weer een beetje vervelend word.. Waarom heb ik dat altijd? Ik ga zo zeuren enzo.. En nu kan Thom het nog wel hebben denk ik, maar dat zal ook steeds minder worden.. Ik moet er wat aan doen en dat weet ik al zo lang, maar waarom is het dan zo moeilijk? Waarom kan ik niet gewoon lief zijn, zelf dingen doen ipv altijd te vragen enzo.. En eens genoegen nemen met wat ik heb? In dit geval de tijd die ik met Thom had vanavond.. Waarom moet ik altijd zeuren dat ie blijft, terwijl ik van te voren weet dat dat niet kan? Ik wil het liefst altijd bij hem zijn, dat weet ik wel.. Maar men, wat is dat vervelend soms!!

Nou ik ga lekker liggen, wachten tot Thom thuis is enzo.. En dan maar eens slapen!!

Natasja, wees nou eens dankbaar voor wat je allemaal wel hebt.....
07 okt 2010 - bewerkt op 30 jun 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van EnNuBenIkMama
EnNuBenIkMama, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende