Wat is er aan de hand? & Bullet Journal

Ik heb nu ongeveer een week last van iets waar geen naam voor is (nouja, tot nu toe nog niet dan). Ik kan het niet precies beschrijven, maar het heeft te maken met ontzettend vaak naar de wc gaan. Ik kan het niet langer dan vijf minuten ophouden, anders krijg ik buikkramp. Nouja, lang verhaal kort:

Vanmorgen dokter gebeld en thuisgebleven van school. Wat vragen beantwoord, urine heengebracht en net de uitslag gekregen: Ze hebben niks kunnen vinden. Ik moet nu veel drinken en paracetamol slikken. Maandag dezelfde klachten? Weer terug bellen...

Ik heb ook weer echt leuke inspiratie opgedaan op YouTube. Ik ben sinds kort ook weer helemaal fan van Tumblr. Voor de mensen die het niet kennen; (nu moet ik zeggen dat ik er zelf ook niet veel van weet geschokt) Het is dus met plaatjes met een bepaalde waas eroverheen. Ik kan het niet precies uitleggen, maar in ieder geval, dit vind ik heel leuk. Ik had onlangs eens een keer een bullet journal gekocht, maar er nooit wat mee gedaan en dit leek me een geschikt moment om erin te beginnen. ik heb nu twee pagina's gemaakt waar ik niet tevreden over ben. Een over de herfst en een over Londen. Ik ben nu ook op zoek naar inspiratie en er zijn wat youtubers die dit ook doen en ik vind het super leuk om die video's te kijken.

verliefd

Katie
27 nov 2020 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 17 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende