Vrouwen.. #2.

En de rest, omdat ik af en toe bang ben dat jullie denken dat ik dood ben maar hey, ik leef nog enzo.

Een behoorlijke tijd geleden heb ik een verhaal geschreven over waarom ik niet begrijp waarom vrouwen perse kinderen willen. Geloof me, die mening is niet veranderd. Maar ik verbaas me er nog steeds over dat zowel vrouwen als mannen bijzonder 'raar' reageren als ik zeg dat kinderen niets voor mij is. Er rust nog steeds een taboe op het feit dat je je leven niet om wil gooien, geen veranderingen in je lijf wil, er al genoeg mensen zijn en ellende is op de wereld. Oh, en het is blijkbaar egoïstisch om geen kinderen te willen. Joe. Ik zie steeds meer kennissen en vriendinnen van mij zwanger worden en dan denk ik: och meisje toch, arme jij. Want wat ze ook zeggen, wat ze ook beloven.. Ze verwaarlozen hun kindloze vriendinnen stuk voor stuk. (En als je ze spreekt is het kind voor, tijdens en na. Bloedirritant moeders.) Mijn beste vriendinnetje (van vroeger, nu is het contact minder intensief) is een paar maanden geleden bevallen van een dochter. Leuke babyshower gehad, leuke ontmoeting met baby. Daarna ging elk telefoontje ongeveer zo: Blablablablabla oh ze heeft gepoept, ze heeft diarree en houdt ons al de hele nacht wakker maar verder ja ze heeft gelachen oh het was zo schattig en laatst zijn we met haar naar het CB geweest en alles was goed geweldig he hoe was jouw weekend? ' Nou, ik heb dit weekend gewerkt en daarna met collega's om 6 uur sochtends nog een borrel gedronken na werk..' Oh nou. Manon (Het feit dat ze mn hele naam gebruikt ipv Nona zegt al genoeg) Dat kan echt niet meer als je eenmaal kinderen hebt, ik heb het vroeger ook gedaan maarja toen kwam zij en nu kan het allemaal niet meer. 'Dat ik ook een van de redenen waarom ik geen kinderen wil' Oh maar Manon, dat komt nog wel, iedere vrouw wil kinderen, op een gegeven moment komt die drang er echt wel
NOGMAALS. BLOEDIRRITANT. MOEDERS.
Ik veroordeel niemand, wil gewoon geaccepteerd worden maar zo gaat dat toch niet? Geef mij maar mijn katten en paarden. Veel minder zorgen om. (Haha, not. :'knipoog)


Even heel wat anders, mijn oppascarriere bij Imm en Ruub is bijna ten einde, dus was het tijd om wat leuks te doen met Imm. (Ruub wilde niet mee nahnah) Dus broertje Jordy heeft een fotoshoot met ons gedaan! Hier het resultaat:













Zo, en dat was het weer even denk ik zo. Ciao! verliefd

07 dec 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nonnus
Nonnus, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende