Volle maan en astrologie

Ongeveer twee weken geleden was het nieuwe maan. Deze stond in conjunctie met de planeet Neptunes. De nieuwe maan stond volledig in het teken van geheimen die naar boven beginnen te borrelen. Geheimen, waarvan het in het belang van het volk goed is dat ze naar boven zouden komen.

Ik zei tegen mijn vriend: dat gaat de komende twee weken gebeuren.

En ik denk dat we er wel al wat hebben gezien: De politieverhoren over het geweld en natuurlijk de afgelopen dagen, met de hele kwestie rondom Omtzigt.

Ik heb ook gezegd dat 2021 niet vergeleken met 2020 wordt. En dat januari en februari nog wel heftig zijn, maar niet tekenend voor de rest van het jaar. Vooral de laatste week van januari zou pittig zijn. Dat was precies de week waarin de avondklokrellen plaatsvonden. Maart zou redelijk rustig zijn, wat blijkt. En de rest van het jaar gaan we langzaamaan naar een betere tijd. Er moet dus iets gebeuren waardoor er een soort ommezwaai komt.

Anyhow. Morgen is het volle maan. Volle maan staat in weegschaal. En de komende maand zal in het teken staan van de waarheid, genezing en gezondheid. De hele wereld zal hiermee te maken hebben.

Venus is ook nog eens in conjunctie met de zon. Vermoedelijk komt er vanuit Amerika iets groots, omdat de maan in het tiende huis van de USA. Dit huis staat in het teken van o.a. de overheid en de zon in conjunctie met Venus in het vierde huis van Amerika staat. Dit staat juist weer voor het thuisland. Deze combinatie heeft te maken met bedrog. Dat bedrog kun je koppelen met de waarheid die naar boven komt, maar ook met de thema's genezing en gezondheid. Affaires van overheden zullen steeds duidelijker worden.

Astrologen spreken over positieve veranderingen.

Er kunnen ook zware tweestrijden ontstaan. De tweedeling onder groeperingen zal alleen maar groter en groter worden op maatschappelijk niveau. Ik verwacht demonstraties op grote schaal en steeds meer mensen die moeite hebben met het systeem. Ik denk ook dat dit weer samenhangt met de waarheid die steeds meer gezien zal worden. Er zal meer weerstand ontstaan naar de overheid toe. Dit heeft o.a. te maken met de posities van Mars en Pluto. Pluto staat voor wederopbouw (eerst moet het kapot, dan kan het worden gemaakt) en Mars voor actie. Mensen gaan in actie komen.


Zo. Handig om later terug te lezen, voor mezelf vooral. Omdat ik nu al een paar keer best wel spot on zat en ik er ook van leer als ik later terug kan lezen wat ik ongeveer heb gezegd.
27 mrt 2021 - bewerkt op 27 mrt 2021 - 158x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
ModeMode
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende