Verkeerd trainingsschema? I was shaking...

Vanmorgen begon gelijk al goed. Ik stapte uit bed en zag meteen een waas voor m'n ogen. Dan komt de koppijn ook meteen opzetten. Maar goed, omdat het weleens vaker gebeurd, loop ik gewoon door. Het trekt vanzelf wel weg. Weet niet of het helemaal oké is, maar goed. Ik heb weleens op internet gelezen dat je dan even op je bedrand moet blijven zitten tot het wegtrekt. Maar geduld heb ik niet hoor! Dus dan maar even een duizeligheidshotje.

Heerlijk buiten ontbeten, omdat het weer het toeliet. Het was stralend, zo in de vroege ochtend! Daarna meteen begonnen aan een scriptie. Daar ben ik natuurlijk weer een halve dag mee bezig geweest. En toen ik 's middags even lekker iets voor mezelf wilde doen, was het natuurlijk weer aan het regenen. Het begon zachtjes, maar ik ken onze lucht inmiddels wel. Snel de spullen van buiten naar binnen gedaan en dat was maar net op tijd. Het plensde toen. Toen maar weer verder met mijn scriptie.

's Avonds bloemkool gegeten. Easy, maar lekker! Na het eten wilde ik meteen gaan sporten, maar uit ervaring weet ik dat dat niet slim is. Dus toen mijn eten gezakt was, heb ik mijn kleren aangetrokken en naar de garage gegaan. Ik gebruik dus de Vrouwen Fitness Training/workout app. Vandaag had ik 20 oefeningen van een half uur. Dus vol goede moed begonnen, maar dat duurde niet lang. De burpees kwamen eraan en dat is echt een slechte kant van me. Ik kan ze goed, maar ik ben daarna echt op! Veel water gedronken en weer verder. Dom, dom, dom. Mijn benen waren aan het trillen en mijn vingers hielden het ook niet meer stil. Toen ik bukte om de grond aan te tikken, voelde het alsof ik moest overgeven. (dat gevoel heb ik nu nog) Vreselijk! Ik ben meteen gestopt en met duizeligheid en een naar gevoel naar de badkamer gegaan.

Nu zit ik gedoucht achter m'n laptop en het is tijd om koffie te drinken. En jawel, daar doe ik niet aan mee. Teveel water gedronken. Heb dit nog nooit eerder gehad bij trainingen en deze was vrijwel hetzelfde als de anderen. Duss, wat is er mis gegaan? Ik heb geen idee.

Gisteren niks meer verteld over mijn verhaal. Nou, er valt ook niks meer over te zeggen. Beter kap ik er gewoon mee, want het heeft geen nut meer. Te slecht voor een uitgever en dan werk ik er zonder goede moed aan.

Edit:

Ik voel me echt kotsmisselijk op dit moment. Heb twee slokken drinken gehad, die ik het liefst meteen weer had uitgespuugd. Bah! Misselijk zijn is echt vreselijk. Nu een kauwgompje in mijn mond. Hopen dat het morgen is weggetrokken en dat ik vannacht kan slapen...

verliefd

Katie
19 jun 2020 - bewerkt op 19 jun 2020 - 407x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 15 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende