Verjaardagsparty + schoolschriften pimpen

Gisteren een super leuke verjaardag gehad, laat ik daar maar mee beginnen. Van m'n lieve neefjes & nichtje heb ik een boek gekregen met allemaal haarstijlen erin. Van mijn zus een leuke, zwart ijzeren mand die je als tafeltje, maar ook als opbergmand gebruiken. Ook nog wat geld waarvoor ik nog wat leuke dingen kan kopen. Van mijn vriendinnen een schrift, markeerstiften in pasteltinten (heel leuk voor school), een sleutelhanger en kaartjes. Vandaag kreeg ik van mijn tante nog een reep chocola. Genoeg gekregen dus.

Gisteravond bleven mijn broer en schoonzus dus eten met hun dochtertje. En het ene woord wat ze zei was genoeg om ons aan het lachen te maken. Telkens klonk het heel droog: "Poepen, poep." En ja, ze had nog gelijk ook...

's Avonds kwamen mijn vriendinnen. In plaats van taart had ik lepelgebakjes gemaakt. Viel volgens mij wel in de smaak bij iedereen. Eerst gezellig gekletst en toen Truth or Dare gespeeld. Hilarisch gewoon.
Een paar opdrachten zoals: Spreek een vreemde aan en vraag of hij/zij niet een oude vriend van je is. Of: Loop een rondje buiten op straat en praat hardop tegen jezelf. En de waarheid? Ja, dat was gewoon altijd de waarheid...

Ik lag natuurlijk weer veel te laat op bed, met het gevolg dat ik vanmorgen niet uit bed te branden was. Om kwart voor elf lag ik er nog in! Nou ja, 1 keer uitslapen kan ook geen kwaad.

Vandaag was gewoon relaxed. Ontbeten, YouTube gekeken, Lunch gegeten, Gelezen, Geappt, Avondeten gekookt, MD verhaal schrijven.

Nu heb ik dus voor school wat leuke schriften gekocht die ik zelf wil pimpen met teksten. Iemand enig idee wat ik er op kan schrijven? Want zoiets leek mij niet zo'n goed idee...:

School = verplicht
Verplicht = moeten
Moeten = dwang
Dwang = slavernij
Slavernij = verboden

verliefd

Katie
07 jul 2020 - 192x gelezen
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 16 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende