Veel vrij & boeken kaften

Heel relaxed om hier zo om tien uur 's ochtends te zitten schrijven. Normaal kom ik er pas 's avonds aan toe, maar ik hoef pas om 12 uur naar school. Beetje onzin eigenlijk, want dan heb ik maar twee uur op school techniek. Een vak dat me niet interesseert, niet echt eerlijk...

Veel vrij deze week trouwens..

Heb een beetje buikpijn, beetje raar gevoel in me onderbuik. Geen idee wat het is. Had gisteren al mijn eerste schooldag, dus zenuwen kunnen het niet zijn. Geen lastige leraren vandaag, dus I don't know wat het is. Maar iig, heb ik gisteren een lekker dagje gehad. Eerste twee uur zouden we, zoals normaal is, onze mentor hebben voor het uitdelen van de boekenpakketten en verder kennis te maken. Maar staan wij daar te wachten, komt een of andere leraar eraan en die vraagt waarom wij daar staan terwijl de lessen bijna beginnen.
"Tja, meneer, onze mentor is er niet."
"En wie is jullie mentor?"
"Meneer Z."
"Euh, oké, maarrr, die is op dinsdag altijd vrij....."
Raad niet hoe wij stonden te kijken. Toch belachelijk raar? Een mentor die thuis zit en eigenlijk volgens ons rooster op school hoort te zijn. Goed, we kregen een vervanger, aardige man. Ken hem verder niet, nieuw volgens mij.

Anyway, boekenpakketten uitgedeeld. Mochten we gelukkig in het lokaal laten staan, want ik wilde liever niet weer herinnert worden aan vorig jaar. Toen was er een storing bij de kluisjes en toen heb ik die tassen naar een lokaal gesleept en ze daar 's middags opgehaald. Zo klungelig! Nu deed mn kluispasje het ook niet, dus had ook niks aan mn kluis. Maar 's middags deed ie het wel weer en ik hoop nu ook. Ik heb m schuin boven mn vorige. Perfecte plek!

Een dag met bio en wiskunde is natuurlijk vreselijk, omdat dat allebei niet bepaald mijn sterkste vakken zijn. Maar hé, iedereen heeft wel een zwak punt met leren van bepaalde vakken. Tenzij je vind van niet natuurlijk. Beeldende vorming vind ik niet zo erg. Mensenlandschap tekenen.

's Middags meteen boeken gekaft, niet allemaal afgekregen, ga ik zo mee verder. Vind het niet zo'n leuk werkje en vooral niet met zoveel boeken. Maar oké, ik hoef er het hele jaar niet naar om te kijken. Best nette boeken over het algemeen, geen kapotte randen enzo. Alleen economie, maar als ie het echt begeeft bestel ik wel een nieuwe...

Nou ja, vandaag alleen dus twee uur techniek. Meer zin in theorie dan praktijk. Met praktijk wil ik het soms iets te precies hebben. Hopelijk geen moeilijke opdracht met draadjes en piepjes..

Vanmiddag wordt denk ik de eerste keer huiswerk maken. Alleen geschiedenis volgens mij..

Ga nu ff eten en dan kaften. Fijne dag iedereen!

verliefd

Katie
19 aug 2020 - 85x gelezen
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 16 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende