Van 't padje.

Wat is er aan de hand met seks tegenwoordig?
Sinds de hele #metoo discussie, lijken we wel volledig van het padje met z'n allen. Al bij een schouderklopje schiet iedereen in een kramp.

Er zijn landen in Europa die ingevoerd hebben dat je eerst aan elkaar moet vragen of je wel trek hebt in een potje horizontaal sporten. Sterker nog ; er is een soort DigiD waar je dit van tevoren vast kan leggen.
Zie je dit voor je?
Al struikelend met je broek op je enkels zoeken naar het boekje waar je je inlogcode en wachtwoord opgeschreven hebt.
Mijn libido krimpt bij het idee alleen al.
En bij de heren krimpt er bij het zoeken waarschijnlijk wel meer dan dat.
Game over. Het eindigt met een kopje koffie bij de Doppio.
Als deze wet er ook in Nederland komt, hoop ik dat we in ieder geval de mogelijkheid inbouwen op een doorlopende machtiging.

Tot mijn verwarring, bleek dat een vlogger, ene Jamie Li, een hele andere invalshoek heeft. Wij vrouwen moeten niet zeiken, maar gewoon zin máken. Ook als we dat eigenlijk niet hebben. Dus..al staat de boel zo droog als het gras momenteel is op de Hollandse weilanden ; gooi 't open en laat 'm maar z'n gang gaan. Want, zo stelt deze dame "De man moet nou eenmaal z'n zaad kwijt, en daarna heb je gewoon weer de kerel terug waarvoor je hebt getekend".
Ik zou bijna zeggen ; WTF?

Alsof mannen die 'vol zitten' opeens veranderen in een soort weerwolf die je beter niet tegen kan spreken. Volgens mij is seks gewoon iets waar je allebei van moet genieten. En dat kan dus alleen wanneer beide partijen zin hebben. En dus ook toestemmen. Hoezo is dat vanzelf al niet meer duidelijk?
Oja, ze maakt 1 uitzondering. Als je ziek bent, dan hoeft 't niet.
De smoes 'Nu even niet schat, ik heb hoofdpijn', die kan dus nog steeds.
Wat een mazzel.
02 aug 2018 - bewerkt op 02 aug 2018 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van kruidje
kruidje, vrouw, 55 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende