Van die onverwachte dingen

Zo kun je een fijne avond in willen plannen en plots krijg je te horen dat een van je beste vrienden op straat komt te staan per direct traject stop gezet en dat terwijl hij suïcidaal is. Toch een hele fijne avond gehad met zijn allen. Daarna met mijn beste vriend mee naar zijn huis gegaan om midden in de nacht berichtjes van manlief te krijgen.

Manlief ziet het eigenlijk ook niet meer zo zitten met het geklungel bij Fact en ontslagnemdende psychiaters en onstabiele monitoring van zijn medicatie. Gevraagd of ik naar huis moest komen maar dat hoefde dan toch weer niet.

Een vriend waar het nu al echt een langere tijd niet zo best mee gaat maak ik me ook zorgen om. Zijn ontstekingen, drugs gebruik en geen rust nemen gaan hem nog kapot maken. Maar ik krijg alleen een antwoord op de vraag hoe het gaat met "het gaat slecht" . Daarna geen Boe geen Bah helemaal niks

Dan mijn lieve vrouwtje dat nu met spoed onderweg is naar het ziekenhuis omdat haar opa is opgenomen. Hij moet een spoedoperatie maar het kan zijn dat m dat fataal wordt. Kon ze er nog wel bij hebben naast dat haar vriend dakloos werd.

Ik voel me schuldig dat ik me de hele week juist zo goed heb gevoeld...

Liefs, M.
25 apr 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ADDitude
ADDitude, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende