Bittersweet birthday

Halleluja corona. Euh my birthday. Euh both...

Nouja, we doen het er maar mee. Klap op de vuurpijl, beide sollicitaties zijn niets geworden. Boohoo huilie en weer door, as we always do.

Manlief is aan het solliciteren en als hij een van die functies bemachtigd kan ik wellicht een BOL opleiding beginnen, so not all hope is gone.
Ik heb het tot mijn 30ste verjaardag gehaald, alive and well, maybee.. not that well maar wel alive.
Mn boobs zien er weer uit alsof ik 18 ben, ik ben iets te mager but whos to complain about that in een wereld gemaakt door en voor magere mensen?

Ik zit een beetje op mijn zeikstoel merk ik. Het is ook allemaal niet helemaal aan het gaan zoals ik had bedacht. Helemaal niet kan ik beter zeggen. Ik moet gewoon even spugen en dan kunnen we morgen als we opstaan weer met frisse moed met ons harnas aan ten strijden trekken.

Ik baal gewoon en het hardst nog van die opleidingen waarvoor ik niet eens op gesprek ben mogen komen. Ik ben in real life verbaal en met lichaamstaal gewoon zoveel beter dan op papier. Ik wil zo graag n verschil maken. Wees niet bang.. ik heb geen illusies, maar een klein verschil al is dat maar in het leven van 1 persoon, dat moet toch haalbaar zijn in een lifetime?

Dat de wereld fatfobisch, colorfobisch, homofobisch, transfobisch, womenfobisch zelfs fobiefobisch is daar kan ik niet zo veel aan doen, dat weet ik ook wel. Maar ik kan wel bijdragen aan awareness. Ik kan wel mensen aanspreken op hun gedrag. Ik kan wel naast mijn broeders en zusters staan op deze aarde en vechten voor wat goed is. Ik zal geen lifechanging invloed hebben, gewoon invloed is al genoeg voor mij.

Dus please please please please pleaasseeeee laat J een van die mooie banen bemachtigen en laat de mogelijkheid voor mij dan bestaan om op een andere manier te beginnen aan een opleiding.

Liefs, M.
18 mei 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ADDitude
ADDitude, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende