Update nichtje & moeilijkheden rijbewijs

Ze gaat haar eigen gang. Ze is thuis en doet wat ze wil. Ze heeft de vrijheid terug die ze wou en gaat in het weekend vrijwillig naar een zorgboerderij. Haar BMI ging van 9 naar tussen de 10 en 11. Omgerekend tussen de 30 en 32 kilo. Ik weet niet wat ik er van moet denken. Ze wil ons zien maar wij zien dat niet zo zitten. We hebben weinig contact maar ik reageer vaak op haar als ze iets plaatst.
Waar ik veel aan heb gehad is de reactie van iemand hier die zei dat ik blij moest zijn dat ik haar niet begreep, anders zou ik ook ziek zijn. Dit klopt helemaal.

Rijbewijs. Op 10 januari 2015 begon ik aan mijn rijlessen. Na 27 lessen en 3 keer te zijn gezakt voor theorie was ik helemaal op. Elke keer wanneer ik theorie deed ging het slechter. Ik heb ADD en heb dit gelijk aangegeven. Hij zei dat het niet belangrijk was en dus ging ik door. Blijkbaar had ik vanaf de eerste keer mondeling theorie examen kunnen doen. Ook rijd ik nu in een automaat en dit bevalt me heel goed. Ik heh een medische keuring gehad en we hebben ervoor geknokt dat ik nog niet aan de medicijnen hoef. Anders had hij me laten afkeuren. Over 3 jaar weer een keuring. Ik ben nog lang niet klaar maar er komt eindelijk beweging in en dat doet me heel veel. Het voelt zo vervelend om zo bestempeld te worden als iemand die anders is.
26 jan 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van LotteeB
LotteeB, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende