Pees ontsteking (?) > Help!

Help!
Ik weet het niet meer..

Half juni ben ik bij de fysio gekomen voor klachten aan mijn nek en rug (ik werk 40 uur achter de computer als administratief medewerker). Na een aantal behandelingen ging die pijn weg maar nam de pijn in mijn hand toe. Die kwam naar boven omdat de andere pijnpunten verdwenen.
Om geen last in mijn nek en hand te krijgen heb ik een Logitech MX Ergo muis genomen met trackball. Er zit een kleine kanteling in om er voor te zorgen dat ik niet met het pisiform botje op de tafel lig (mijn handen zijn erg dun en smal en het pisiform botje steekt ook wat uit/is erg duidelijk aanwezig). Echter is die kanteling te klein en ligt hij precies op de tafel/muis.

Besloten om eerst een foto te maken (niks aan de hand) en daarna naar de hand&polstherapeut te gaan (vanuit de huisarts).
Ik draag nu 4 weken een brace maar de pijn is anders geworden maar zeker nog aanwezig.
De klachten zijn nu: voor mijn gevoel trekt mijn pink altijd naar buiten. Rondom het pisiform botje is het dik en als ik er op druk doet het pijn (volgens de therapeut de pees die ontstoken is).
De brace zorgt ervoor dat die pink niet naar buiten kan wijzen en dat geeft een goed gevoel alleen de pijn van de pees neemt niet af.

De therapeut geeft aan dat de trackball ervoor zorgt dat, door het gebruik van de duim, de pink moet compenseren. Ik moet dan ook weer een nieuwe muis aanschaffen, eentje die lichtelijk kantelt zonder trackball. Hij zegt dat ik maar eventjes moet gaan voelen bij de MediaMarkt wat goed voelt. Dat laatste is lastig omdat alles op dit moment pijn doet.

Aan de ene kant word ik gek van alle meningen en adviezen die ik heb gehoord maar misschien heeft iemand precies zoiets gehad en kan diegene mij echt helpen. Ik vlieg van arts naar therapeut en verder. Het is natuurlijk ook niet gratis (niet verzekerd helaas..) en de pijn is nog niet weg.
22 sep 2020 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van LotteeB
LotteeB, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende