Update #1: vertrouwenspersoon

ff een update over hoe het nu gaat

Vanmorgen hele tijd pijn gehad aan mn ogen door dat uitbundige inhoudende gehuil van vanmorgen. Yes.

Toen naar school. Op de fiets ging wel, wel beetje gespannen, maar ok. Toen op school ff paar minuutjes wachten komt die spanning weer. 2 lessen gehad, wordt er ineens voor me gebeld. Is echt nog nooit gebeurt. Vaak voor anderen die gespijbeld hebben ofzo, maar ik nog nooit.

Maar goed, heb dus met de vertrouwenspersoon van school gepraat. Ze vroeg gewoon dingen en zei ook dat ze zag dat het me raakte. En ik dacht: please ff stil anders ga ik hier nog zitten janken. Ook de hele tijd zo'n trilstemmetje weetjewel. Maar was in principe wel fijn. Gewoon even alles zeggen. Nu ga ik elke week tot de vakantie een x met haar praten, ook gewoon over normale dagelijkse dingen. Als het na de vakantie niet over is, gaat ze wel hulp vragen, want dan duurt het ook veel te lang.

Zit nu alweer op de badrand met trillende vingers. Zo alsof elk moment de hoogste berg zou gaan instorten. Zo'n gevoel snap je.

Hoop dat ik goed slaap. Ik heb de hoop nog niet opgegeven, maar als ik morgen weer ga huilen heb ik wel echt het nulpunt bereikt..
14 jun 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 17 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende