Triggerpoints

Alle groottes en vormen van spierpijn zijn lastig. Echt, je hoeft maar iets te noemen, of het eerste wat er uit je mond floept is meteen: Ahhh! Ja, dat doet pijn ja...
Het is echt niet dat ik nooit spierpijn heb, maar als ik het heb, dan denk ik altijd dat ik iets verkeerd heb gedaan. Gelukkig geeft Internet je altijd een goede boost - yeah - Dat spierpijn een vorm kan zijn als te goed en intensief hebt gesport. Mmm, toch een schouderklopje verdient meid! Zo slecht is het helemaal niet. En... wie mooi wil zijn moet pijn lijden.

Maar goed, dit zeurverhaal is bij mij dus totaal niet aan de orde want ik heb in geen weken intensief gesport - als je echt intensief sporten bedoelt en niet de slappe lach krijgen bij een gymles waar je een heel uur zit te niksen. Maarja, he, waar komt die spierpijn dan WEL vandaan? Geen flauw idee joh. Vanmorgen ineens last van. Tja, dan ga je denken: Heb ik intensief gesport? Antwoord: Nope. Eh, in een verkeerde houding geslapen misschien? Dat kan hem nog wel eens zijn. Maar de pijn zit ook echt in mijn nek en rug (nu ook wat in mn benen). Kheb vroeger weleens last gehad van triggerpoints in mn nek/schouders. En die voel ik nu flink terugkomen. Goed masseren, zei de huisarts, ook al doet het pijn. Ja, heb ik twee weken volgehouden en nooit meer gedaan, want die points waren weg. En nu zijn ze weer terug. Alsof het als vanouds was. Zo van: Hey, we zijn even op vakantie geweest, maar nu zullen we elke dag weer in je buurt rondhangen! Ja, hoe leuk...! hehe.

Goed, kheb een paracetamol genomen en hopen dat ik er morgen niet zo'n last van heb, want dan moet ik naar school. En met gespannen/opgetrokken/strakgetrokken - hoe zeg je dit? what ever - schouders gaat dat niet echt lekker ofzo.

Pas weer geshopt, was echt heerlijk om even naar de stad te gaan. Alsof corona nooit geweest is. Op de mondkapjes en lege winkelstraten na dan...
Wat ik zo een beetje geshopt heb:
Hakken, wit jurkje (helemaal verliefd op knipoog ), truitje, shirtje.
Later nog een rokje besteld en dan kan de zomer voor mijn part beginnen!

Vandaag nog geskeelerd met mn lieve vriendinnetjes! Even mn spierpijn vergeten, maar als je dan langzamer gaat merk je toch dat je hoofd op een gegeven moment wat zwaar wordt. En mensen die goedbedoeld even in je schouders knijpen waar je normaal een stomp teruggeeft, schreeuw je nu: Ahhhhhh, omdat je triggerpoints precies op die plek zitten.

Nu zit ik te luisteren naar de vogeltjes die nog even hun avondliedje fluiten voor de nacht invalt. Zo nog even chillen en dan op tijd naar bed toe, want het was weer een lange dag. (oh en er liggen nog wat boeken voor me die ik nog moet doornemen voor morgen)

Nou dat was em weer!

verliefd

K.
21 apr 2021 - bewerkt op 26 apr 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 17 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende