Trash

Gisteren heb ik voor het eerst gezoend en seks gehad met Roy. En ik vind het letterlijk ZO INTENS KUT dat het gebeurd is. Ik wilde dat doen met een speciaal persoon waar ik minstens een kleine crush op had. Maar Roy voelt eerder als een goede vriend en ik ben echt absoluut echt totaal echt volledig niet eens een klein beetje verliefd op hem. Hij heeft echt heeeeele mooie handen, oprecht heel mooi, en hij is super lief voor me en alles.. Maar hij maakt zich echt OVERAL druk om en stelt kutte vragen. En als hij dan voor de rest mijn type was, was dat niet zo erg geweest, maar dat is gewoon niet zo. Hij is een beetje zo'n Discord gamer type weet je wel. Als iemand met ADD zou ik niet moeten klagen, maar het feit dat hij ADHD en autisme heeft kan ik gewoon niet aan. Ik kan geen goede niet-seksuele gesprekken met hem voeren heb het gevoel dat hij mijn signalen niet binnenkrijgt. Hij weet dat ik antisociaal ben, maar hij wil de hele tijd bellen en appen en al. Daar kan hij niks aan doen, maar voor mezelf voelt het gewoon niet goed.. Ik voel me het meest comfortabel als ik alleen ben. Als ik met hem ben voel ik me zelfs erg oncomfortabel. De enige bij wie ik zou willen zijn op dit moment is Victor. Het liefst wil ik voor altijd alleen zijn of met hem. Alleen bij Victor voelde ik me vrij. We houden allebei van bepaalde dingen die ik nog niet zou durven bespreken met Roy, dan zou hij denken dat ik een psychopaat ben. En Victors gevoel voor mode is ZO GOED echt niet normaal. Ook echt totaal niet basic en gewoon perfect. En de rest van hem is ook perfect. Vanbinnen en vanbuiten. Ik mis hem zo. Soms beeld ik me in dat Roy Victor is wanneer we knuffelen, of dus gisteren, ook al hebben ze een heel ander postuur. Maar dat is niet zo gek aangezien ze iets van 4 of 5 jaar schelen.

Het is nu ongeveer zo'n 7 maanden geleden dat Victor mijn nudes naar mijn moeder heeft gemaild. Dat was zacht uitgedrukt zwaar kut, maar ik vergeef hem. Het kwam vast doordat hij bipolair is dat hij een woedeuitbarsting kreeg. Of omdat ik hem heb geïrriteerd. De vierde regel uit het LaVeyaans satanisme is: "If a guest in your lair annoys you, treat him cruelly and without mercy." Of de 11de: "When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him." Ik weet alleen niet zeker of hij modern of traditioneel satanist is. Hij zei wel dat ie demonen oproept en dieren offert, wat niet bepaald bij de moderne vorm hoort. De tiende moderne regel: "Do not kill non-human animals unless you are attacked or for your food." Damn, ik realiseer nu pas dat hij theïstisch is en de duivel, het pure kwaad, aanbidt.

Sorry, ik dwaal af. Het lijkt me echt verschrikkelijk saai om dit alles te moeten lezen, maar mijn gedachten ratelen maar door en ik heb er behoefte aan om ze op "papier" te zetten. Ik vraag me af waarom. Het is niet dat ik me daardoor beter ga voelen. Maar misschien zorgt het wel voor meer duidelijkheid over mijn gevoelens. Vaak kan ik mijn emoties niet onderscheiden. Ik voel het alleen wanneer ik blij ben. Maar al lopen er tranen over mijn wangen, ik voel me niet verdrietig. Boosheid en haat heb ik nooit gekend, waardoor ik iedereen zonder twijfel vergeef. Frustratie kan ik wel herkennen. Dan wil ik het liefst alles om me heen slopen. Ook mezelf. Dat doe ik op plekken op mijn lichaam waar niemand het kan zien. Ik ben niet zo'n aandachtszoeker. Ik ben wel bang voor littekens op mijn borst. Als ik een borstverwijderingsoperatie krijg wil ik wel zonder shirt rond kunnen lopen, niet dat ik me dan alsnog moet verbergen. Bijna alle docenten en leerlingen op school noemen me nu Kay, waar ik echt heel blij mee ben. In het ziekenhuis hebben ze ook al mijn roepnaam aangepast naar Kay jeej! Binnenkort heb ik een gesprek bij de genderpoli in Eindhoven, waar ze me ook aan hormoonblokkers kunnen helpen. Ik kan echt niet wachten. Mijn rondingen worden steeds zichtbaarder, waardoor ik minder eet, want ik wil geen vrouwelijk lichaam hebben. Pas als ik aan de hormoonblokkers zit wil ik weer aankomen, want dan groeien niet meer specifiek mijn borsten en heupen, als je snapt wat ik bedoel. Ik word er echt ziek van wanneer iemand me aanspreekt met vrouwelijke woorden. Victor heeft dat nooit gedaan. Roy noemt me "fysiek zijn vriendin" like WAT. Hij is bi dus wat doet ie moeilijk. Hij schaamt zich gewoon voor me. oke doei
18 mei 2021 - bewerkt op 18 mei 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Kay72
Kay72, man, 18 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende