Bedankt

Ik voel me de laatste tijd een stuk beter. Maar dan ook echt een heel stuk. Ik heb helaas soms nog wel last van paniekaanvallen, maar er zijn ook veel momenten waarop ik me vrolijk voel. Een paar mensen hebben me daarmee geholpen en ben ze zo dankbaar.

Isha, bedankt dat je me hebt geholpen met de eerste stappen van mijn transitie. Ik ben blij dat je nu bij onze familie hoort en hopelijk ga je nooit meer weg.

Puck, bedankt dat ik met jou werkelijk overal over kan praten en naar jou kan vluchten als het allemaal even niet goed gaat. Ik kan niet wachten tot jij en Isha gaan trouwen en de mooiste kinderen ooit gaan krijgen. Ik zou niet weten wat ik zonder een nicht als jou had gemoeten.

Victor, bedankt dat je me zoveel over de wereld hebt geleerd. Ik heb ervaren wat liefde is, hoe het is om lief te hebben en geliefd te zijn. Bedankt dat je me vertrouwde met je duisterste geheimen en dat ik alles met jou kon delen.

Mick, bedankt dat altijd zo lief tegen me bent en dat we altijd plezier samen hebben. We hebben zelfs nog nooit ruzie gehad, je bent echt het beste broertje dat ik maar had kunnen wensen.

Meneer Essens, bedankt dat u mij heeft geholpen met mijn problemen buiten school en dat u uw muziek met mij deelt. Misschien zou ik u moeten vragen of u mee wilt naar Green Day volgend jaar. Heel fijn dat u nog steeds vrijwillig mijn mentor wilt zijn na 3 jaar. Nu heb ik er twee, ook al zou ik me wel redden met alleen u.

Papa en mama, bedankt dat jullie me overal in supporten en me nog niet uit huis hebben gezet. Bedankt dat jullie op zijn minst je best doen om me als een jongen te behandelen. Leer alleen ALSJEBLIEFT af om "mijn dochter" te zeggen danku.

Jaap, bedankt dat je mijn spierkracht en conditie weer op de rails hebt geholpen, waardoor ik me mentaal ook beter voel. En bedankt dat je me behandelt als een vriend ipv een klant.

Milan, bedankt dat je me kennis hebt laten maken met metal en dat je in groep 6 mijn enige vriend was hahaha

Doei
30 mei 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Kay72
Kay72, man, 16 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende