Toetsweek, stress, help!

De vakantie staat bijna voor de deur. Nog precies 1 week en 1 dag naar school en dan is het even gedaan met de stress en de drukte. Ja of niet. Ik ga kamperen en heb volgens mij eens eerder gezegd dat ik er best wel tegenop zie. Maar oké. Kzie wel weer als het zover is.

Eerst nog mn verjaardag. Daar heb ik echt veel zin in. Moet wel rap cadeautjes doorsturen aan familieleden, want anders is niks binnen op dé dag.

Heb vandaag maar 2 uurtjes officieel les gehad. Echt GE-WEL-DIG! Moesten ze vaker doen. Ik moest nog een tekentoets maken, dus dat heb ik in een halfuurtje na de lessen gedaan en toen lekker naar huis.

Heb trouwens geen gesprek met de vertrouwenspersoon gehad, die ik wel zou hebben vandaag. Maar goed, misschien had ze geen vrije uren.. En anders volgende week misschien een x-tje.

Nu zit ik druk te pennen aan een samenvatting van bio voor een proefwerk van morgen. En daarna maar direct beginnen met mn andere samenvattingen voor de toetsweek.

Ohja, over die toetsweek. Ik zie er nu nog niet echt tegenop ofzo, omdat het elke dag maar 3 uurtjes is. Maar moet wel elke x het 1e direct beginnen en merk dat ik daar moeite mee heb. Kwam pas op het idee om te vragen of ik in de studie-uren thuis mag leren en dan iets later naar school zodat dat iets fijner voelt.

Maar heb zo het gevoel dat iedereen me dan gaat aankijken ofzo. Omdat ik er dan niet ben. Daarom had ik graag nog even een gesprek met haar gehad, want dan kon ik het vragen en er even over praten. Maar het zij zo.

Ik ben gewoon best wel zenuwachtig/nerveus voor alles. Heb binnenkort ook een jongerendag met mensen die ik nog nooit heb gezien, alleen via online meetings. Maar weet nog niet of ik er heen ga. Ik wil wel graag, maar vind het best "spannend" zo een hele dag met "onbekenden"

Maar goed, we zien het wel. Nog even doorbijten die laatste dag & week en dan vakantie vieren.

Liefss 😘
24 jun 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 17 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende