tjingtjing wakker blijven...

En weer op een punt waarop ik doodop ben. Van mezelf. Ik heb mezelf weer aardig weten uit te putten door elke avond mee te gaan in een spontaan idee. Vanavond gelukkig niet. Het zou een rust avond worden. En ik zou vroeg gaan slapen. Ik had lekker lavendel wierrook aangestoken, rustgevende muziek opgezet, met mam gebeld en alles even geuit en een planning gemaakt voor de komende dagen. Alle factoren om tot rust te komen. Maar helaas, mijn hersens denken daar anders over. Terwijl ik eigenlijk ontzettend moe ben, draaien mijn hersens overuren en willen m'n ogen steeds maar open. Er zit zoveel frustratie en onrust in mijn lijf, dat slapen onmogelijk lijkt. Gister plofte ik rond 1 uur in bed met het idee "ik ben zo weg", ik was kapot. Zo'n drie uur later lag ik nog steeds klaarwakker.

Ik ben boos. Op mezelf en op twee huisgenoten. Ik ben boos omdat de afgelopen weken me weer volledig zijn overkomen, waardoor ik weer compleet de weg kwijt raakte en nu weer op instorten sta. Ik ben boos omdat ik niet kan slapen. Ik ben boos omdat ik mezelf weer niet kon inhouden. Ik ben boos op mijn huisgenoten omdat ze een heel denigrerend briefje hebben geschreven naar mij en m'n huisgenoot (tevens goede vriendin) over schoonmaken. Een punt waar ik onwijs van baal dat het me maar niet lukt, maar waar ze in plaats van over communiceren gewoon zoiets flikken. (ik heb het briefje verscheurd en weggegooid, en bij ze gemeld dat ik binnenkort graag wil praten). Ik ben boos dat ik nu wakker lig en alsnog niet kan slapen terwijl ik m'n slaap ZO hard nodig heb. Ik ben boos dat ik steeds blijf teleurstellen. Ik ben boos dat het steeds momentopnames zijn dat het even goed gaat. Ik ben boos dat ik boos ben. ik ben boos dat ik ongeduldig ben. Ik moet nu kappen met boos zijn.

Ik heb drie valispert ingenomen net, op hoop van zege. En ik pak er zo een boek bij. Hopelijk werkt het. Morgen weer redelijk vroeg op. Ik trek het allemaal niet meer. Ik wil slapen, rust hebben. Morgen groepstherapie weer. Ik zal vast in een opperbeste bui zijn.. Ha.

Goed, ik dacht misschien helpt dit ook, nog even schrijven. Nu maar lezen..
19 dec 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Damn
Damn, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende