Tips Tegen Misselijkheid? :EDIT

Echt het vreselijkste gevoel ever (van wat ik heb meegemaakt zegmaar) Misselijk zijn. Telkens het gevoel hebben dat je moet overgeven. Ik heb al van alles opgezocht op internet wat je ertegen kunt doen, maar stel dat het niet helpt en ik er alleen maar misselijker van wordt? Iemand tips van een eigen ervaring? Van harte welkom hierzo.

Mijn ouders zijn vandaag fietsen, dus alleen thuis met broer. Zouden naar de McDonalds gaan tussen de middag. Gewoon een broodje halen ofzo. Maar die vettige geur zit ik nu echt niet op te wachten, nope!
Eet denk ik iets van een zoute cracker, helpt altijd goed. Maar nogmaals; tips van eigen ervaring zijn echt heel hartelijk welkom.

Ik heb ook geen idee hoe ik misselijk ben geworden. Vanmorgen na het "ontbijt" begin het. Alleen maar een plak ontbijtkoek en een kop thee gehad. Verder niks. Mijn maag roept echt om eten in de vorm van gerommel, maar ik kan er geen gehoor aan geven. Ben echt bang voor overgeven. Vind het echt vreselijk. Dan nog liever hoofdpijn waar je een paracetamol voor inneemt, dan misselijkheid waarvan je niet weet wat je er tegen moet doen..

Sorry, niemand heeft zin in misselijkheidsverhalen op een dag als vandaag. Maar kmoest het gewoon echt ff kwijt.

EDIT: heb net een zoute cracker op. Volgens mij goed geland, dus eet straks nog wat fruit om mn maag langzaam tot rust te brengen.

verliefd

Katie
15 aug 2020 - bewerkt op 15 aug 2020 - 154x gelezen
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 16 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende