Sukkel voor de liefde

Je zei je hart was gebroken toch
Daarom gaf ik jou de mijne
Ik had 'm voor mezelf gehouden toch
Als ik wist dat jij ermee zou verdwijnen
Nu loop ik rond in een leeg huis
Alleen de spiegel die me aankijkt
Zwart gat in m'n ziel die me leegzuigt
Naar de stad de stilte weer is aanrijkt
Volle trots, m'n borst vooruit
Ik mis je ik mis je ik mis je
Maar toch, elke stap vooruit, is gerelateerd aan jou dat wist je niet
Vergis je niet ik heb wel bad bitches hiero
En elke nacht misschien wel, een
Want ik ben een sukkel voor de liefde, koning in de discotheek

(The Opposites - Sukkel voor de liefde)


Vandaag, eigenlijk gisteren, heb ik iets heel moeilijks gedaan. Er was een jongen waarmee ik van alles deed (je raadt het al). Maar hij wilde geen relatie, ik had wel gevoelens voor hem (dit wist hij niet want het was overduidelijk niet wederzijds, dus ik durfde het niet te vertellen). Ik wist dat hij me gebruikte, maar in ruil daarvoor kreeg ik hem, daar nam ik genoegen mee. Aan het begin was hij lief en toonde hij interesse, ik voelde me speciaal, maar de laatste tijd was die interesse volledig verdwenen, ik voelde me altijd als een blok aan zijn been en ondergewaardeerd. Voornamelijk toen hij tijdens 5 mei begon te zoenen met een vriendin van mij, voor mijn neus, terwijl hij daarvoor nog volop met mij aan het dansen en zoenen was. Hij kwam nadat hij klaar was met haar weer heel jofel teruglopen naar mij. Ik heb hem in zijn gezicht geslagen en geschreeuwd dat hij moest opdonderen. Ik was héééél boos zoals jullie misschien kunnen begrijpen. (dit komt waarschijnlijk ook door de alcohol)

Naïef zoals ik ben vergeef ik hem, ik had namelijk ook met vrienden en vriendinnen gezoend (niet voor zijn neus). Dit betekende niks voor mij, maar het was alsnog hypocriet van me.

Vervolgens was niks meer zoals het ooit was en ik voelde me een irritant klein meisje en hij liet me waardeloos voelen, ik had het gevoel dat hij continu tegen me loog en ik had hem al zoveel nieuwe kansen gegeven en hij bleef me maar de schuld geven van alles en ik was er helemaal klaar mee. Vanmiddag heb ik hem verteld dat ik met een andere jongen aan het praten was en dat hij kon kiezen. Of ik zette het niet door met die (nieuwe) jongen en hij moest meer zijn best gaan doen. Of ik zette het wel door met die (nieuwe) jongen, maar dan hoefde hij niks meer van me te verwachten qua benefits.

Hier reageerde hij heel boos op en hij heeft me direct geblokkeerd. Het voelt als loslaten, want ik kan nu niet weer terug komen kruipen naar hem en het geeft me een goed gevoel. Ik heb namelijk altijd een zwak voor klootzakken.

Ik hoop dat ik het kan volhouden zonder hem, het is namelijk moeilijk afstand te doen van het vertrouwde.
18 mei 2015 - bewerkt op 18 mei 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Fuzzie
Fuzzie, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende