Luie dagen

Had vandaag een combitoets Engels en heb gisteren helemaal niks eraan gedaan. Gisteren de hele dag op bed gelegen, ik ben moe, lusteloos, heb nergens zin in. De toets ging nog best oke, ik ben blijven zitten dus alles is herhaling, hoop op een vijf, ik ben helemaal klaar met school voor dit jaar. Morgen een economie repetitie, vandaag ook nog helemaal niks eraan gedaan. Voel me er best slecht over, maar kan mezelf er totaal niet toe zetten. Ik mis de gesprekken met R., de jongen met wie ik het afgekapt heb. Een deel van mijn tijd moet ik nu opvullen, want eerst zat ik continu op mijn telefoon te kijken of hij ooit een keer weer terugreageerde.

Opzich moet ik blij zijn met al die vrije tijd, maar ik baal eigenlijk best erg. Vooral omdat ik hem vanmiddag een snapchat stuurde (hij stond in mijn recenten dus ik tikte onbewust de hele rij aan, doe ik altijd). Het was gewoon een doorsnee snap van het eten wat ik had gekocht in de kantine op school. Niemand reageerde erop, behalve hij. Het overdonderde me een beetje en ik heb hem vrij snel duidelijk gemaakt dat ik niks meer van m wil en dat ik hoop dat er voor de rest 'no hard feelings' zijn tussen ons. Dat we dus nog wel normaal hoi en doei tegen elkaar kunnen zeggen als we elkaar zien. (heb hem verwijderd en geblokkeerd van snapchat)

Dus morgen economie, na school even mijn nieuwe ID-kaart aanvragen, misschien even bij de nieuwe jongen G. langs en in de avond werken, best spannend.

We'll see

19 mei 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Fuzzie
Fuzzie, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende