school

Op de basis school was ik altijd vrolijk en had ik een super leuk vrienden groepje. Kwam wel vaak thuis en vaak ziek. De middelbare school begon voor mij best prima maar vond het ook heel spannend.
Ik zat op het LWOO en dat scheelde een hoop prikkels. op een gegeven moment werd ik steeds moeier en moeier. Ik vond het leren leuk en het was ook makkelijk voor mij. Op een gegeven moment hadden mijn ouders door dat ik gepest werd ik had het zelf alleen niet door want wist niet eens wat eigenlijk pesten was. maar mijn ouders hadden een mailtje van school gehad en dat de docenten er wat aan zouden gaan doen. uit eindelijk had ik een verkort rooster omdat ik niet meer volledig naar school kon van wegen mijn vermoeidheid. toen moest ik gaan kiezen wat ik in de praktijk les zou gaan doen en ik koos administratie. Ik was super goed in administratie 1 van de beste van mijn klas en jaar. Maar onder tussen viel ik nog steeds een paar weken elke keer uit. toen kwam ik in mijn examen jaar en begon ik mij te focussen op de volgende school en om mijn examens te halen ik haalde alles en ben naar het mbo gegaan.

de eerste dag op het mbo vond ik zo spannend dat ik bijna niet naar school durfde. Ik kwam op school en had mijn lokaal gevonden. Ik kende nog helemaal niemand maar ik had er vertrouwen in dat het wel goed zou komen. kreeg hele leuke vriendinnen en de pauzes waren altijd heel gezellig. de eerste maanden gingen voorbij en vervolgens begon ik heel erg veel pijn in mijn benen te krijgen en ging ik voor het eerst ziek naar huis. Ik ben naar de huisarts gegaan en die zei dat ik maar is onderzoek moet gaan doen. onder tussen werden de klachten alleen maar erger en kon ik geen hele dagen meer naar school. ik begon last van migraine te krijgen en mijn vermoeidheid was op zijn top. uit eindelijk ben ik een paar dagen thuis geweest en hebben artsen gekeken en konden niks vinden.
de revalidatie arts heeft mij door gestuurd naar een psygoloog en die zei dat ik overspannen was. ik heb toen medicijnen gekregen maar school moest wachten.

ben toen een aantal maanden thuis gebleven. uit eindelijk ben ik gestopt met de opleideing en ben ik het volgende jaar een andere opleiding en school gaan doen maar ik was er achteraf nog niet klaar voor.
na een 2 jaar geen school te hebben gehad ging ik het weer proberen en weer het zelfde ik hield het niet vol. we hebben toen de knoop maar doorgehakt dat klasicaal school niks voor mij is. Ik ben toen met een thuisstudy begonnen maar dat was te veel gevraagd.
ik heb uit eindelijk alleen mijn vmbo afgerond en verder niks.
02 feb 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van LenteRoos00
LenteRoos00, vrouw, 24 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende