scholen weer open?

De scholen mogen weer volledig open. En ze hebben natuurlijk, net als vorig jaar, niet de mening van ons (studenten, leerlingen jaja noem maar op) gevraagd. Ik dacht altijd dat Nederland een democratie was... Of ik heb het op school verkeerd geleerd, het lijkt ook allemaal op elkaar joh. Maar nu trug naar het onderwerp.

Ze gooien de scholen open. Iedereen springt een gat in de lucht en gaat met de armen over elkaar zitten wachten voor de schooldeuren tot ze eindelijk naar binnen komen. Eh nope.. Misschien zijn dit dan de studenten die al ruim een jaar thuis zitten en amper naar school konden. Dan kan ik het begrijpen.

Maar ff, wij scholieren.
Ze gooien de scholen open (wel voorzichtig natuurlijk). Iedereen springt een gat in de grond van woede en begint al met het schilderen van leuzen op oude lakens en graffiti op de school. Eh true? Nee, dat wordt em ook niet. Maar in principe is dat wel wat iedereen in zijn hoofd denkt.

Waarom gooien ze nu (een maand voor de zomervakantie nu het net goed gaat met de besmettingen) alles weer open? Las dat ook lang niet alle schoolbesturen het er mee eens zijn. Beter wachten ze tot na de zomervakantie als ze overal zeker van zijn..

Maar hé, wie luistert er nou naar ons nahnah
22 mei 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 17 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende