royal wedding

ongelovelijk hoe de 'royal wedding fever' mij ook heeft aangegrepen.

Vandaag had Ilse een feest op school; ze 'moesten' in rood wit en blauw komen ('MUM, thats the nederlands colours as well!!!' roep Ilse blij)
Ze hadden een picknick, school concert van de diversene klassen en vervolgens werden er ballonnen losgelaten. Ilse heeft er drie los gelaten. Vanochtend zat ze achter op de fiets naar school haar eigen liedje te zingen 'I am going to let balloons fly to nanny' (Nanny Joan is al bijna 3 jaar geleden overleden) Erg lief, omdat wij het er verder niet met haar over hebben gehad. Wel hebben we eerder gezegd dat het niet erg was als er een ballon weg vloog, want die ging dan naar Nanny- maar de laatste keer dat dit was gebeurt is al maanden geleden.

Ilse was zo enthousiast over de bruiloft van 'William and Kate', dat het bij ons ook begon te kriebelen. Haar vader zei; als we een Nederlandse vlag buiten hangen voor de finale van het WK, wil ik nu en Britse vlag. Die had ik gelukkig nog van mijn studenten tijd, dus heb ik de vlag ergens in de garage gevonden en John heeft die inmiddels buiten gehangen.

Nu luister ik naar een verhaal over 'Wil and Kate' op tv, kijk ik op nu.nl naar de reportatges en bedenk me: dit is echt groots, en ik ben 1 van de weinige nederlanders die dit in Engeland, met een Engelse man en (half engelse) dochter mee zal maken. wat een eer!

Wij zitten morgen om 11 uur voor de TV. Eerst even Ilse's prinsessen fiets ophalen die we via EBAY hebben gekocht. Daarna gaan wij er voor zitten, want Ilse is nu eenmaal mijn eigen prinsessen meisje.
Dit is eens een keer geen sprookje- maar echt- en Ilse mag er dus extra van genieten- en als mijn dochter geniet, genieten wij ook!

Kus Imke.
28 apr 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Dutch Bird
Dutch Bird, vrouw, 44 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende