10 jaar op My Diary

Vandaag vier ik 10 jaar My Diary. Hoera!

Ik begon met schrijven toen mijn Nichtje Sacha geboren was en ik mijn enthousiasme ergens kwijt wilde. Op die website van mijn broer leek mij een goed plan. Zo gezegd, zo gedaan. Op mijn werk in Wolverhampton zette ik een account op en schreef ik mijn eerste verhaal. die is nu trouwens verdwenen, weet niet precies waarom, want ik heb 'm nooit gedelete geloof ik.

Inmiddels ben ik 3 banen verder, heb ik 1 verhuizing achter de rug, ben ik getrouwd, heb ik zelf een kind gekregen- in die tijd schreef ik echt super veel en ik heb fijne herinneringen aan mijn MyDi vriendschappen met Woman26 en *Mariska* van tijdens die periode, want zij maakte toen hetzelfde mee met de geboorte van hun kinderen.

Mijn schoonmoeder stierf 4 jaar geleden. Ook een belangrijk moment dat ik met MyDi deelde, en my My Diary herinneringen blijven niet alleen bij mijn eigen verhalen, maar vooral aan Lara die een heel lief bericht stuurde om me sterkte te wensen.... binnen een maand werd er bij haar kanker geconstanteerd en twee maanden daarna was ze zelf dood... dat was echt een schok. niet alleen voor mij, maar voor heel My Diary en vooral die die haar zoveel beter kenden dan ik.

De laatste tijd schrijf ik minder. De mensen die ik volgde en die mij volgden zitten niet meer op myDiary, en een verhaal schrijven is toch leuker als je reacties krijgt. Ik schrijf eigenlijk veel meer onder mijn andere naam - Dieter2008, omdat ik eindelijk de strijd met de weegschaal aan het winnen ben (maar zoals je aan de naam kan zien ben ik daaar ook al vier jaar mee bezig.) tot voor kort was de link tussen de twee 'geheim' want ik schaamde me goed voor mijn gewicht en wilde hier anoniem over kunnen schrijven. Maar nu- sch....ik denk toch dat ik niet echt meer gevolgd word door mijn 30 volgers, en mijn gewicht is inmiddels zo gedaald dat ik het van de daken durf te roepen....

het is nu dus even stil rond 'Dutch Bird' uit Engeland. Maar ik denk dat er vast weer periodes komen dat ik meer schrijf. Ik moet immers mijn broertjes site steunen, of niet dan?

Bedankt Elja (en Dex) voor het opzetten van deze site. In de 10 jaar dat ik hier zit heb ik er veel plezier van gehad. En het is fantastisch dat ik nu mijn leven van de afgelopen 10 jaar zo kan terug lezen. Vooral de periode rond mijn zwangerschap en Ilse's eerste jaar zijn niet alleen voor mij, maar ook voor Ilse heel belangrijk om terug te kunnen lezen. Dat is iets heel speciaals wat My Di mij heeft gegeven.

Over een paar dagen hoop ik trouwens weer te kunnen schrijven over de geboorte van een nichtje of neefje. Dit keer het tweede kind van Elja en Sara. Elja en Muis, we denken aan jullie! XX
05 sep 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Dutch Bird
Dutch Bird, vrouw, 44 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende