rare en enge droom

vannacht had ik een hele duidelijke enge droom over mijn dochter. Ik vroeg me af of iemand iets van dromen afweet en die droom zou kunnen uitleggen.

Ik droomde dat Ilse (mijn 4 jaar oude dochter) naar me glimlachtte, en vervolgens een zwembad in sprong zonder armbandjes of dergelijke. Ik schrok, en sprong haar achterna. Ik had haar al snel te pakken, maar het gewicht van haar leveloze lichaampje (al wist ik niet of ze dood was) was te zwaar en trok mij mee naar beneden- het zwembad was erg diep, want een bodem kwam niet in zicht! Ik merkte dat er iemand achter ons aan sprong. net toen hij (of zij, maar het leek mij een hij) ons pakte werd ik wakker.

Ik lag nog 10 minuten met een bonkend hart naar adem te snakken toen ik wakker werd. Wat een enge 'echte' droom!!! Nu weet ik dat je 'te veel hooi op je vork het' wanneer je droomt dat je zelf verdrinkt, en als je iemand ziet verdrinken betekend dat dat je te diep bij hen betrokken bent, maar wat als je droomt dat je iemand waarvan je veel houd probeert te redden en dat niet lukt?

Het lijkt een beetje op een droom die ik 10 jaar gelden had over John. Ik droomde toen dat een tsunami op het strand van de plek waar wij graag op vakantie gaan belandde. Terwijl wij de cliff op rende haalde de golf ons in en nam de golf John de zee in mee. Ik probeerde hem met mijn hand te grijpen, maar de zee was te sterk.

Nou, als iemand die dromen weet te analyseren dan heb ik er nog een paar, want er zijn een paar dromen die ik vaker droom en achteraf me nog tijden slecht over voel...


vandaag moest Ilse trouwens zwemmen, en al snel besloot de instructeur dat ze zonder haar 'woggle' moest zwemmen (dus zonder enige steun) ik werd er gewoon zenuwachtig van na die droom van vannacht! verward


alvast bedankt!

18 feb 2011 - bewerkt op 18 feb 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Dutch Bird
Dutch Bird, vrouw, 44 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende