Pijn

Ik moet even mijn hart luchten dus als je geen behoefte hebt aan drama nu stop dan hier voor je eigen bestwil.

Al zo'n 4 maanden heb ik constant pijn in mijn gewrichten, vooral mijn polsen en handen en enkels. Ik ben gediagnosticeerd met fibromyalgie, een soort reuma. Er is geen medicijn, ze weten niet hoe het komt en weten dus ook niet hoe het weg gaat. Ik ben zelf redelijk kritisch en twijfel regelmatig aan mijn diagnose, maar ik heb 3x bloed onderzoek gehad waaruit allemaal kwam dat ik gezond ben lichamelijk maar ik heb wel pijn waardoor ze op die diagnose zijn gekomen. Ik kan het alleen nog niet accepteren.

Wat is zeker? Ik heb geen reumatische arthritis, leukemie, ziekte van lyme, nutriëntentekort, of schildklieraandoening. Blijkt uit mijn bloed dan.

Het gevolg is dat ik nu constant pijn heb, moe ben en me slecht kan concentreren op momenten. En ik word er gek van. Ik heb al meerdere keren huilbuien gehad omdat ik zoveel pijn had, maar de laatste tijd word ik vooral mentaal gek ervan. Ik zal waarschijnlijk de rest van mijn leven pijn hebben en dat is best wel een rot uitzicht.

Ik voel me nu een paar dagen redelijk depressief, huil veel en ben verschrikkelijk moe van alles, ook als ik geen drukke dag heb. Ik raak gefrustreerd van kleine dingen en haat mezelf dan even. Ik heb altijd al verschillende "stemmen"/persoonlijkheden in mezelf gehad, meestal kan ik het negeren maar dit keer voelt het 100x meer aanwezig en word ik helemaal gek van mezelf.

Ik hoop dat vakantie helpt.
29 jun 2019 - bewerkt op 15 sep 2019 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Clavinova
Clavinova, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende