Pake overleden & lastige collega's (of ik?!)

Hoe ik dit nu in 1 bericht moet en kan verwerken, tsja..

Allereerst : mijn oer pake is afgelopen woensdag 18 februari op 90-jarige leeftijd overleden.
(Voor de meesten die niet weten wat pake betekent; opa. Hij is de vader van mijn opa.)
Je zou opzich wel denken dat de band met hem niet zo sterk is, zo voelde het wel. Hij schreef altijd veel en ook vaak 4 kantjes teksten naar een nicht van hem over het leven van nu en vroeger. Ik schreef ook kleine verhaaltjes en hij wou zo graag dat ik nog eens wat schreef voor hem zoals toen. jammer genoeg is dat niet meer gebeurd.

Wat ik ook prachtig vind is het verhaal van hem en zijn vriendin. Hij was ongeveer 25 jaar getrouwd met zijn vrouw die in hetzelfde jaar overleed als de man van zijn huidige vriendin. Zij kwamen elkaar tegen op het kerkhof en waren meteen weer verliefd. Zij kenden elkaar van toen zij 14 jaar oud waren. Niks romamtischer dan dat. Hij ligt nu naast zijn toemalige vrouw. Zijn vriendin zal ooit ook op dat kerkhof begraven worden. ♡

Dan nu even over mijn collega's..
ik werk als acquisitiemedewerkster bij Huurzo, een makelaar. Daar werken ook nog 3 meiden die ik ken van scouting. Super leuk dacht ik.
Nu is het zo dat wij onze eigen uren mogen bepalen, hoe wat en wanneer. Dit geeft wel schommelingen in het aantal gewerkte uren per maand per medewerker. Daar word veel over geklaagd van alle kanten en ook vooral verwijten naar mij toe omdat ik 'goed' ben in dit vak.. hoe ga ik hier mee om?

xxxxx
25 feb 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van LotteeB
LotteeB, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende