Paay.

Wat is dat toch tegenwoordig?
Dat iedereen zich maar wil bemoeien met wat er achter andermans voordeur afspeelt?
Of nee, we willen niet alleen zien wat er daar gebeurd, we hebben er ook meteen een mening over. En dat ook niet alleen in eigen kring, nee nee!
Met het zweet op het voorhoofd van agitatie (of van opwinding) starten we de laptopjes en Ipads op en begeven ons op de digitale snelweg.
Want de wereld moet horen wat WIJ ervan vinden. Ze zitten vast al te wachten op mijn portie azijn!

Aha, daar is het bericht dat we zoeken ; Patricia Paay bij Jinek.
We gaan nog 'ns extra goed op de bureaustoel zitten. De vingers eerst knakken voordat ze de toetsen raken.
De frustratie is al aardig opgebouwd, want het filmpje was al verwijderd van het web voordat we het hadden kunnen zien. Balen vanochtend bij de koffieautomaat. Alle collega's hadden er de mond van vol (hahaha, kijk mij nou. Een woordgrapje.), maar ik zag alleen een wat vaag plaatje van een blonde vrouw met plastic tieten.
Ik riep maar dat ik uit principe niet gekeken had. Wat moet je anders?

Lange rijen reacties staan er onder het bericht. "Eigen schuld".
"Had ze zich maar niet zo door de eerste de beste moeten laten filmen".
"Vies wijf!"
We knikken tegen het scherm.
"Ja natuurlijk! Hoe komt ze erbij om dat te doen!"
Dat haar toenmalige vriend dit filmde vergeten we maar even. Dat ze er vanuit ging dat dit nooit op straat zou komen te liggen..tja naïef misschien. Maar niet geheel onbegrijpelijk. Soms vertrouw je mensen die het later niet waard bleken om je vertrouwen aan te schenken. Hebben we toch allemaal weleens meegemaakt?
Wat de seksuele handeling an sich betreft ; niet mijn smaak (ik vind slappe thee al vies). Maar dat is SM ook niet. En ik heb tóch de hele Fifty Shades trilogie doorgelezen. Iedereen moet lekker doen wat zij leuk vinden.
Zolang beide meerderjarig en met beider instemming.
Het zal mij worst zijn wat LaPaay doet.
Zolang ze het bij haar eigen thuis doet en niet op mijn tapijtje.

De Nederlander scheld er nog 'ns vrolijk op los. Hun visie staat er. Zwart op wit en voor iedereen te lezen. En nu maar hopen dat er veel 'likes' komen, zodat je dat morgen op je werk vertellen kan. Trots als een aap met 7 lullen.
Wat een losers.
Gelukkig gaat bij elk nieuwtje de lol er na een paar dagen weer af, en kunnen we weer met z'n allen duiken op het volgende slachtoffer die zich buiten de uitgesleten paden begeeft.
En de moraalridders slijpen hun zwaarden en gaan daarna netjes vóór Jinek naar bed en zetten de wekker om 7 uur. Zoals het hoort.
15 feb 2017 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van kruidje
kruidje, vrouw, 55 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende