Afbouwen 2

Afbouwen dus. Maar eerst had ik nog ruzie met de oude dosis medicatie.

Sinds ik zo'n anderhalve week geleden begonnen ben met mijn waarschijnlijk laatste potje oude dosis, voel ik mij vermoeid en suf. Ik dacht dat het wellicht kwam door alle drukte, tot ik mij bedacht dat het een potje van een ander merk was dat ik nooit eerder had gehad. Dat wisselen van merk komt wel vaker voor. De medicatie in het oude merk is niet meer op voorraad, er is een medicijntekort, etcetera, dan krijg je zomaar ineens een ander merk toegestopt. Gisteren besloot ik eens niet mijn medicatie te nemen. En wat bleek? Naast de normale vermoeidheid die ik altijd ervaar als ik mijn ene medicatie niet neem, voelde ik mij ineens niet meer zó vermoeid en al helemaal niet suf meer. Het ligt dus echt aan dat merk medicatie.

Vandaag stond de nieuwe dosis medicatie klaar en kon ik gaan beginnen met de lagere medicatie. Het was gelukkig niet van het vorig genoemde merk dus ik was helemaal blij. En tot nu toe voel ik mij best! Ik voel mij rustiger dan normaal, ik voel me niet suf en niet echt veel vermoeider. Komende dagen kijken of het zo blijft.

Ik bén wel vermoeid. Er hangt griep in de lucht en Rachel ligt op de bank met lichte koorts. Ikzelf heb straks een sollicitatiegesprek in een tuincentrum hier in de buurt. Na het afstuderen wilde ik graag even met mijn handen aan de slag. Ben zo benieuwd wat eruit gaat komen!
09 okt 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Morgenrood
Morgenrood, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende