Online les struggles

De schoolweek is weer begonnen. En dat betekent opgewekt, met een fris geheugen en veel motivatie je op je werk storten. Nou, bij mij was het zegmaar precies het tegenovergestelde. Ik wilde om kwart voor acht opstaan (werd kwart over acht), ik was behoorlijk moe en mijn geheugen zat nog vol van vorige week. Mijn motivatie kwam ook gevaarlijk dicht in de buurt van het nulpunt, dus dat moest ik even omhoog schroeven.

Maar al met al zat ik uiteindelijk om half tien achter mn laptop de vreselijk saaie online les te volgen. Ik vind het persoonlijk prima, maar er zijn een aantal nadelen:

1. Geluidsfragmenten beluisteren. de docent zet een fragment aan. Ik: probeer te luisteren, maar versta er niks van. Ik: Mevrouw, ik hoor het niet. Docent: Het ging altijd goed, bij andere klassen, dus dat moet bij jullie ook zo zijn. Kom op, nog een keer! Ik: Dat kan allemaal wel zo zijn, maar wij zijn net weer een andere klas waarbij het dus wél mis kan gaan.

2. Leerlingen die "per ongeluk" hun microfoon aan laten staan met het gevolg dat je ongeveer het hele huishouden daar hoort praten en schreeuwen. Gelukkig heb je dan de mute knop...

3. Slechte verbinding. Meneer, mijn beeld staat stil. Mevrouw, ik hoor niks. Hallo, hoort iemand mij?
Soms is er toch wel iets komisch aan die stilstaande beelden. Als iemand bijvoorbeeld heel sneaky een broodje in zn mond wil duwen en zijn beeld prompt stil blijft staan. Tja, dan ben je dr bij!

Maar goed, het was dus een goede dag als ik er zo op terugkijk. Nu nog even wiskunde maken. Vanavond over het algemeen vrijaf - op een online afspraak na dan.

Nou, dat was het weer..

verliefd

K.
25 jan 2021 - 106x gelezen
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 16 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende