Nog een doel!

Hallo jij, dagboek, daar ben ik weer. Met nóg een doel: het stoppen met nagels bijten! Want bij een vrouw die uiteindelijk goed in der vel zit horen ook mooie verzorgde nagels bij.

Eigenlijk weet je nog maar heel weinig van mij, dat komt wel, met de dag. Wat misschien wel handig om te weten is, is dat ik fulltime werk. (Nee ik ga helaas niet naar school ) bij de Intratuin. Een tuincentrum in een klein gelovig dorpje. En in winkel werk je met andere mensen, die jarig zijn, die trakteren, voor 100 man terwijl er maar 30 werken.... Je snapt m wel toch? Ha-te-lijk. En de pest is, ik heb een koekje genomen, de allerkleinste. STOM! Dit is nu net juist waar ik vanaf moet. Goed, gebeurt is gebeurt. En dat gaan we vanavond goed maken, sporten. Ik heb er helemaal geen zin in, maar dat gaat me niet tegenhouden. High impact it is!

Oh, en ik ben blij dat ik dit niet alleen hoef te doen, ik werd vanmorgen heel erg blij van de reacties en zelfs volgers! Extra motivatie, altijd goed. Bedankt&tot morgen. Xx

23 apr 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Corinaal
Corinaal, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende