Niet weer!

Ik denk gewoon veel na. En ik denk echt niet dat dat altijd goed is ofzo. Maar soms vraag ik me wel af waarom ik altijd degene ben met problemen. Ik weet heus wel dat ik niet de enige ben met problemen, maar anderen lijken vaak zo "onbezorgd". Waarom kan ik nooit zomaar spontaan ergens heen gaan zonder eerst een waterval van tranen te laten, buikpijn van de stress krijgen (of stress van de buikpijn). Over dat laatste droomde ik vannacht nog...

Ik zat bij de psycholoog en vertelde dat ik vaak buikpijn had. De psych zei Dat ik maar naar de huisarts moest gaan, want die ging nu eenmaal over buikpijnen. Maar toen ik bij de huisarts kwam en deze een oorzaak vroeg voor mijn buikpijn, zei ik dat ik veel stress had. En zodoende stuurde hij me weer terug maar de psycholoog.

Ja ik weet het, het klinkt allemaal raar en vaag. Maar ik zie nu (in de ochtend om 9 uur) op tegen deze hele dag. Ik weet dat ik vanmiddag met mijn vriendinnen wegga. Ik ga met ze naar een klein strandje. Moeten we wel eerst helemaal naar het bos fietsen. En waar iedereen zich helemaal klaarmaakt om daar gezellig heen te gaan, zit ik me nu al zorgen te maken over wat er allemaal wel niet kan gebeuren.

De vrouw met wie ik soms gesprekjes had zei dat ik me moest blijven uiten. Dus als ik ergens mee zat moest ik het gewoon zeggen. Maar het voelt nu zo dubbel. Ik wil het graag tegen mn moeder zeggen, maar ben bang dat ik er nog meer tegen op ga zien.

Ik wil mijn vriendinnen ook niet "in de steek laten". Want een van mijn vriendinnen gaat vrijdag op vakantie en we willen nog 1x wat samen doen voordat iedereen weggaat. En hun weten dat ik moeite met dingen heb. Ze snappen me. Maar ik heb gewoon moeite met altijd alles afzeggen. Daarmee stel ik mezelf, mijn ouders en nog veel meer mensen teleur. En dat kan ik ze niet aandoen.

Kwart over 9. Over 5 uurtjes moet ik weg. *handen in het haar, wat moet ik doen!?* ik wil wel, ik kan niet.

Snap je nu mijn probleem?
21 jul 2021 - 209x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 15 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende