new beginning

Vorig jaar was een super jaar ik doe een TTA opleiding die best wel pittig is. TTA betekent tweetalig Atheneum. Je doet daarom ook 80% van alle vakken in het Engels. In het 1e jaar had ik al een paar super lieve meiden leren kennen die later ook mij beste vriendinnen werden. Zeker met een meisje kon ik het goed vinden. Op TTA krijg je erg veel huiswerk, portfolio opdrachten, leerwerk en projecten, er is dus weinig tijd om dingen te doen die andere mensen in hun vrijde tijd doen.

Dit jaar begin ik aan mijn 3e jaar. Ik zit dit jaar niet meer bij mijn vriendinnen. Er zijn 2 3TTA klassen en mijn vriendinnengroep zit net in de andere klas. Het lijkt wel of ze me apart hebben gezet. Ik voelde me hier heel onprettig bij en vroeg naar de reden waarom ze dit hadden gedaan. Mijn mentor van de 2e klas die de klassen had gemaakt zei dat ze dacht nu dat ik in deze klas zit ik beter zou presteren. Misschien had ze wel gelijk, en ik maakte vast wel weer nieuwe vriendinnnen, maar toch... het bleef raar.

Ik zat in een klas waarvan ik de meeste mensen niet echt goed kende. Dit is natuurlijk best normaal want dat heeft iedereen, maar het was niet wat ik gewend was..

Het is niet dat ik mjn vriendinnengroep geen plezier gun, maar het doet pijn als ik ze zo samen lol zie hebben waar ik niet bij ben verdrietig

Gelukkig heb ik al een paar nieuwe mensen ontmoet maar ik hoop wel dat ik nog steeds veel contact zal houden met mijn oude vriendinnen. Misschien zal ik wel beter presteren en een super leuk jaar hebben.. wie weet.

Op dit moment na een week school te hebben gehad ben ik echt kapot gisteren had de groep me gevraagd om mee te gaan naar de stad, en raad eens.... Het mocht niet van ons mam! ik moest vandaag mijn huiswerk afmaken, wat baalde ik zeg!


23 aug 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van THATgirl86
THATgirl86, vrouw, 24 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende