My day, <10-08-'20>

Eindelijk ons tuinhuisje af. Net te laat eigenlijk, want de zon staat er 's middags niet meer op. Maar zoals nu kun je lekker in de tuin zitten.

Vandaag niet echt uitgeslapen, omdat ik mezelf had voorgenomen dat ook niet meer te doen. Anders moet ik mezelf de dag doorslepen en het probleem is dat ik dan tegen de middag in de luie stoel zak en er niet meer uitkom tot ik honger krijg.

Maar oké, vandaag afgesproken te varen. Sloep gehuurd. Wel netjes bootje, maar sturen was errug lastig. Ik heb me er alleen op de meren aan gewaagd. We waren met zn 6en.

Ging heel lekker maar was wel warm. Ik in hemdje en strandrokje (voor de verandering). Heerlijk uitgewaaid. We zijn ergens op ons favoriete strandje beland en daar zijn de jongens gaan zwemmen. Ik kon het helaas niet doen, omdat mijn periode zich gisteren had aangekondigd. Totaal niet verwacht. Onregelmatige cyclus, laat ik het zo zeggen..

Geen "knappe boeren" tegen gekomen. Daar komt nog een korte uitleg over, maar die bespaar ik jullie nu...

Lekker wat gegeten en toen naar huis gegaan. Het was trouwens niet overvol op het strand, maar wel wat gezinnetjes. Gelukkig hield iedereen echt netjes afstand. Kan ik echt geen kwaad woord over spreken. Zijn wel twee keer van plekje verkast, omdat we in de rook van een barbecue zaten. Naja, is niet anders. En was heerlijk. Mag niet klagen.

Nu zit ik lekker in ons huisje te lezen. En film meekijken over een nietsvermoede schouder...
10 aug 2020 - bewerkt op 10 aug 2020 - 117x gelezen
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 16 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende