Music is my life

Mijn muziekstijl is erg breed.

Toen ik klein was, ging mijn muzieksmaak al snel richting rock en metal.

Toen ik op de basisschool zat, was mijn muziekkeuze als heel anders dan die van de rest mijn klas. Later kwam ik er achter dat mijn favoriete liedjes van toendertijd al van metalbands warennahnah Best vaag op zich, maar goed ...

Toen ik een jaar of 15 werd is mijn stijl nog meer naar die richting getrokken. Ik zat niet lekker in mijn vel. Ik begon steeds meer te merken dat ik anders was dan anderen en toen ik op mijn 15e sexueel misbruikt en mishandeld werd door een of anders stom "vriendje" werd ik gothic/ alternatief en luisterde ik dus alleen nog maar naar heavy muziekstijlen.

Oh, dat was wel apart... als kinderen bij ons in de straat speelden ... en ik ging op mijn kamer muziek luisteren, kwamen ouders hun kinderen meteen van straat plukken...als in evil muziek.... dat mag je niet horen... geschokt Het is maar rock/ metal... ?!¿!? Mijn raam is dicht, dus zoveel krijgen ze er toch niet van mee.. Hoewel... als ze hun kids van straat halen zal het toch wel duidelijker zijn dan verwacht. Hmmm, naja... metallica en evil.... ?

Maar ik hou nu van van-alles. Ik heb een tijd gehad waarin ik veel nederlandstalig heb geluisterd. Mijn toenmalige vriendje kwam veel in die scene en waar je mee in contact komt raak je mee besmet zeggen ze toch?

Weer wat later ontdekte ik blues. Daar luister ik nog steeds graag naar. Bij een van mijn vorige exen heb ik ook klassiek leren waarderen, ik ga regelmatig met mijn vriend naar hardcore-feestjes en heb eigenlijk altijd stiekem van reaggea gehouden ( zon, hangmatje, drankje en bob marley.... ohhhh dat is toch het ultime chill gevoel? ) dus ik ben inmiddels wel van alle markten thuis.

De laatste tijd luister ik veel naar Skillet, een bandje wat ik nu weer heb ontdekt en Infected Mushroom.

Ik hou zo van muziek! Het maakt je vrolijker, relaxed.. Het laat je makkelijker dingen verwerken. Net alsof de band dat met hun muziek al voor je doet, zodat jij je er wat minder zorgen over hoeft te maken. Voor elke bui waar ik in hang is er wel een passende muziekstijl vrolijk LOVE IT!

Omdat ik vandaag een fijne, goede en relaxte dag heb ga ik mijn favo relax-nummer delen. Vandaag heb ik een "Bob-Marley-momentje" OK! cool! erg vrolijk Dit nummer luister ik vaak met mijn beste vriend. Alleen jammer dat ik buiten het zonnetje nog moet missen...




Ahhh, de link is geplaatst.. ben er nu lekker naar aan het luisteren en OK!meteen komt de zon al om de hoek kijken vrolijk
26 feb 2015 - bewerkt op 26 feb 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Princess86
Princess86, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende