Miracle Morning 5

Ik heb in vier dagen Miracle Morning twee nieuwe artikelen voor mijn blogsite geproduceerd. En dat met in totaal zo'n twee uur werk. Gek eigenlijk, hoe ik in een uurtje een blog kan schrijven, maar nauwelijks de moeite neem om het ook echt te doen. Dat soort dingen vind ik juist zo fijn aan de Miracle Morning.

Het is weer mooier weer, en dat is ook fijn. Al betekent dit natuurlijk niet dat ik nu al meteen helemaal genezen ben van mijn winterdepressie.

Anyhow. Terug naar de blogsite. Ik heb vorig jaar maandelijks tussen de 1 en de 10 nieuwe artikelen geplaatst. Totaal waren dat er 84, met in totaal ruim 68.000 bezoekers. Ik roep elke keer dat bloggen werkt, maar eigenlijk doe ik het dus helemaal niet veel. Deze maand zal het aantal nieuwe artikelen waarschijnlijk weer rond hetzelfde aantal liggen, maar in maart is de kans groot dat ik dankzij de Miracle Morning toch echt een stuk hoger zit met nieuwe content.
Ik denk echt niet dat ik iedere keer een uurtje nodig heb voor een blog, sommige onderwerpen hebben meer research nodig, maar het bewijst wel hoeveel potentie er is. Voorlopig is er ook meer dan genoeg te schrijven en heb ik eerder te veel ideeën voor nieuwe blogs, dan te weinig.
Tijd dus om dit wat serieuzer te gaan nemen.

Zometeen weer even een halfuurtje werken aan mijn blogsite. Ik ga dan met een nieuw artikel beginnen. Daarna wil ik nog even iets doen voor een opdrachtgever. Het is deadline week, dus net wat meer tijd daarvoor nodig. Ook nog eventjes naar de supermarkt gaan, en hopen dat het niet al te druk is. Ik houd van mensen, maar de supermarkt heeft tegenwoordig geen fijne energie. Vanmiddag komt mijn vriend, en morgen gaan we samen naar zijn huis, waar mijn uitgever naartoe komt om wat dingetjes door te spreken.

En hopelijk kan ik ook nog wat aan het huishouden doen én een beetje kan genieten van de zon. Ik heb die vitamine D namelijk héél hard nodig.
21 feb 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende