Miracle Morning 3

Nou, dag 3 en ik ben al wat later begonnen dan andere dagen. So be it. Ik heb vannacht niet goed geslapen, waardoor ik de wekker ook even verzet heb naar een iets later moment. Neemt niet weg dat de Miracle Morning nog steeds wel effect heeft.

Ik verwacht ook morgen de wekker later te zetten. Het is dan wel weekend, dus zo heb ik tenminste een beetje weekendgevoel nog. Al zal dat weekendgevoel nog wel tegenvallen. Ik moet namelijk ook echt wat werk doen dit weekend. Volgende week vrijdag moet ik een opdracht afronden, waar nog best veel werk in zit. Erbij opgeteld wilde het schrijven gisteren absoluut niet, en dus sprak ik met mijn opdrachtgever af dat ik de tekst uiterlijk dit weekend aanlever. En dat betekent dat ik morgen nog als extra werkdag inlas en misschien zondagochtend ook nog iets doe. Mijn vriend komt zondag pas, zodat ik ruimte heb voor mijn werk.

Vandaag kan ik minder veel werken dan normaal, omdat mijn moeder vanmiddag langskomt. Ik heb dus vandaag alleen de ochtend om de deadline te halen. Het is oké dit. Ik verwacht dat ik na volgende week vrijdag eindelijk wat meer ruimte ga krijgen voor mijn eigen dingetjes en vooral om te bedenken wat ik nou eigenlijk wil. Welke kant wil ik op gaan met mijn onderneming?

Gisterochtend heb ik mijn artikel dat ik tijdens de Miracle Morning schrijf online gezet. En vandaag ga ik dus een halfuur werken aan een nieuw artikel. Fijn, want ik geloof wel echt dat deze site meer kan opleveren dan het nu doet. Maar momenteel lijkt het bezoekersaantal wat te stagneren, alsof ik even op een plateau zit. En dat werkt niet altijd even motiverend. Al verwacht ik dat het wel weer bij gaat trekken... En daarom ben ik zo blij dat ik toch weer aan het schrijven ben voor de website. Alleen zo creëer ik meer kansen om in zoekmachines gevonden te worden.

Anyhow. Daarna dus nog werken, en dan vanmiddag mijn moeder hier. vrolijk
19 feb 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende