Mijn oude huisje Wiet imperium!

Gisteren stuurde mijn vader donderstaand artikel naar ons op:

Dit gaat dus gewoon over ons oude huisje!!! Waar ik mijn huiswerk makte, en we gezellig thee dronken by GTST!! Het meeste wiet wat er ooit in dat huis was geweest was hoogstens een plakje spacecake! .... Daar is dus wat verrandering in gekomen sinds Elja als laatste ons huis verliet ongeveer 6-7 jaar geleden (mijn ouders verhuisde iets eerder dan hem- hij zei destijds "ik heb ze er uit geschopt, ze ijn oud genoeg om op hun eigen benen te staan."knipoog)

surreal is het wel hoor!


"450 agenten in actie tegen wiet-imperium
dinsdag 25 januari 2011 | 10:16 | Laatst bijgewerkt op: woensdag 26 januari 2011 | 09:14

NIJMEGEN - De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag in Nijmegen en Wijchen een grootscheepse actie uitgevoerd. In totaal zijn er invallen gedaan in 25 panden in Nederland en het buitenland. Er zijn vier verdachten aangehouden.


Bij de doorzoekingen zijn diverse goederen in beslag genomen. Aan de actie werkten ruim 450 politieagenten mee.

De politie startte in september 2009 een onderzoek naar een growshop in Wijchen, wegens dubieuze geldstromen. Zij worden verdacht van witwassen van geld, valsheid in geschrifte en het verkopen van benodigdheden voor hennepteelt.

In twee woningen in Nijmegen werden drie verdachten aangehouden. De verdachten zijn een 52-jarige man, 52-jarige vrouw en een 26-jarige man. Eén 65-jarige verdachte werd aangehouden in Wijchen.

In het buitenland is gezocht in woningen in België, Spanje en Aruba. Op de diverse locaties is beslag gelegd op administratie en goederen, zoals dure auto’s, huizen in Nederland en Spanje, bedrijfspanden, geld en sieraden.

De politieacties begonnen om twee uur in de vroege dinsdagochtend. Een van de invallen was in Holtgesbroek in de Nijmeegse wijk Lindenholt."

De politie doet onderzoek in Holtgesbroek. Foto: Hai Voeten/DG
Politieactie in Holtgesbroek. Foto via http://yfrog.com/hsz8fzuj
27 jan 2011 - bewerkt op 27 jan 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Dutch Bird
Dutch Bird, vrouw, 44 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende