Mijn mislukte liefdesleven - DEEL 2 -

18+ verhaal
Dat was het moment, het moment dat de toon gezet werd van de hele f**** up relatie die Brian en ik nog zouden hebben. Van mei 2019 tot en met juni 2020 was het een toxic leven. Leugen na leugen. Begonnen op die ene avond, in het voorjaar van 2019.

Richard, de random jongen op het terras, waarschuwde me dus voor Brian. Hij zou een stalker zijn, en zijn ex gestalk hebben. Ik wist niet goed wat ik ermee moest, maar aangezien Brian in Mallorca was, en ik met mijn vriendinnen in de Koster, besloot ik dat ik er niet teveel energie in zou steken, ik zou het wel zien.

Nog geen twee uur later een appje..

01:20 Brian: ik denk dat het toch niks gaat worden tussen ons, sorry. je bent toch te jong.

Ik stond aan de bar toen ik het appje kreeg en ondanks dat we elkaar nog niet goed kenden, raakte het me wel. Ik liep naar Amy toe en liet haar het berichtje lezen. En natuurlijk volgde er ook meteen een screenshot naar de rest van de meiden.

01:44 Megan: oke jammer

Dit was serieus het enige wat in me op kon komen. Ik wilde hem geen succes verder wensen, of veel plezier. Klopte de roddels dan toch? Gebruikte hij me alleen? Ik besloot de gedachtes van me af te zetten en samen met Amy bestelde ik een overload aan shotjes. De rest van de avond is een beetje vaag, wat ik me nog wel herinner, is dat ik Jens, mijn f*** buddy, gebeld had. De volgende ochtend werd ik dus naast hem wakker, met jawel, een mega kater en een verontschuldigend appje van Brian.

10:30 Brian: wil je nog uitleg?
10:33 Megan: nee
10:35 Brian: oke... ik heb er toch wel al een beetje spijt van. maar het gaat denk ik gewoon niet werken
10:35 Megan: oke duidelijk

Ik had er echt geen zin in, bij mij hoef je niet aan te komen met je verontschuldigingen.

Jens bracht me naar huis en ik ben regelrecht weer terug naar bed gegaan.

14:45 Megan: gaan we vanavond weer naar de Koster?
15:05 Jiesa: ik heb wel zin om een keer ergens anders heen te gaan, misschien naar een stad toe met hotel? en daar lekker de kroeg onveilig maken?
15:06 Megan: sounds good! Utrecht lijkt me leuk..
15:07 Jiesa: leuk, Amy? Do?
15:08 Amy: ik sla deze over, maar veel plezier!
15:15 Do: oh zo leuk! ik rij wel vrolijk

Een van de fijnste dingen aan mijn vriendinnen: spontane uitjes. Zoals ook deze, we verzamelden bij de Koster, we wonen daar allemaal maximaal 5 minuten lopen vanaf, en eigenlijk bij alles wat we samen doen, komen we daar bij elkaar. Jiesa en ik gooiden onze tassen in de mini ford ka van Do en we reden naar Utrecht. Het eerste beste hotel dat we daar konden vinden liepen we naar binnen en we boekten een 2 persoons kamer. We zijn niet zo van de regeltjes, met z'n drieeen in een tweepersoonsbed, past makkelijk. In de hotelkamer aangekomen maakten we ons klaar en om 18:30 zaten we in een pub te eten. Ik checkte hier voor het eerst sinds de reis weer mijn telefoon.

15:59 Brian: het heb spijt van mijn keuze...

Brian was nog steeds in Mallorca, hij zou maandag pas terugkomen. Ik vroeg aan Do en Jiesa wat ik ermee moest doen, Do is nooit enthousiast geweest over Brian, Jiesa vond dat ik hem nog een kans moest geven, ergens had hij wel een punt namelijk, over het leeftijdsverschil...

19:02 Megan: wat wil je nu dan?
19:05 Brian: een nieuwe kans...
19:10 Megan: ben je gister met iemand anders naar bed geweest?
19:11 Brian: ja... dat was de reden dat ik het afkapte met je, ik wil niet van 2 walletjes snoepen
19:20 Megan: oke, om eerlijk te zijn ben ik gister met Jens mee naar huis gegaan, na jouw appje
19:25 Brian: staan we quitte dan?
19:30 Megan: haha oke

We bleven de hele avond contact houden en zouden elkaar maandag weer zien, als ik hem zou oppikken op het vliegveld. Ik vond het fijn om te voelen dat hij moeite voor me deed, en de lieve woordjes die hij zei om het goed te maken. Ookal was het heel fout, waren we allebei met iemand anders naar bed geweest, het was leuk, het was spannend om weer opnieuw te beginnen.

Samen met Do en Jiesa hebben we die avond een kroegentocht gehouden met een groepje jongens door Utrecht heen. Jiesa eindigde die avond bij een van de barmannen thuis, waardoor Do en ik toch nog ruimte genoeg in ons bed hadden.

04:45 Megan: ik ben nu terug in het hotel, slaap lekker, ik heb zin in maandag x

En dat was geen leugen, shit, ik had echt zin om hem weer te zien.

De volgende dag reden we om 11:00 uur weer naar huis en speelde we 's middags een handbalwedstrijd. Van alle activiteiten die ik die dag deed, hield ik Brian op de hoogte, en hij mij ook. Ik besloot die avond lekker niks te doen, dat zou fijn zijn voor mijn bankrekening. En de Koster klonk toch iets minder leuk, zonder Brian...

Maandag na mijn werk reed ik meteen door naar het vliegveld waar ik Brian en twee vrienden oppikte. De sfeer was dood, zij waren kapot en ik was ook niet heel spraakzaam. Ik zette zijn vrienden af en ging met Brian samen zijn huis naar binnen. We hadden seks, wederom met condoom, het was wederom fijn, en 's avonds reed ik weer terug naar huis. De drie avonden hierna was ik elke avond bij Brian, we voerden niks uit, lagen op de bank, lagen dan even in bed, lagen dan weer even op de bank en dan ging ik weer naar huis. Maar het was fijn.

14:30 Brian: bijna weekend! heb je voor vanavond al plannen?
14:35 Megan: ik moet nog tot 18:00 uur hoor nahnah vanavond naar de Koster met Amy, jij?
14:40 Brian: ik wilde misschien ook gaan.......
14:45 Megan: dat kan toch? gezellig! vrolijk
14:50 Brian: de laatste keer dat jij in de Koster was ging je met Jens mee naar huis..

WTF.. red flag, red flag, dit was zo'n rare reactie. Het was uitgesproken dacht ik, hij had notabene hetzelfde gedaan, diezelfde avond, hij kapte het af, en nu dit? Hij wilde dus niet naar de Koster omdat hij dacht dat ik weer met Jens naar huis zou gaan? WTF, ik vond het gek, maar probeerde hem te begrijpen.

15:05 Megan: ik hoef niks meer van Jens... dat was een vluchtplan, Jens is aan het daten met iemand.. hij hoeft mij ook niet
15:10 Brian: weet zijn date dat jullie laatst nog samen hebben geslapen?
15:15 Megan: weet ik niet.. zijn mijn zaken niet, ik spreek hem verder nooit
15:20 Brian: ik heb liever dat je hem nooit meer spreekt..

Ja dag, wie dacht hij wel niet wie hij was? Had Richard dan toch gelijk? Had Do dan toch een goede mannenradar?

15:21 Megan: prima
15:25 Brian: oke.. dan kom ik vanavond wel knipoog

Wat niet weet, wat niet deert, dacht ik. Brian hoefde niet te weten als ik ooit eens appte met Jens, daar zou hij toch niet achterkomen.

Die avond zouden we het niet laat maken, de dag erna hadden we een festival, waar we allebei naar toe zouden gaan. Ik sliep bij Brian, de avond verliep zoals altijd. De dag erna was hectisch, we hadden allebei een kater en geen zin in het festival. Toch stonden we om 13:00 uur netjes op de bus te wachten en op het festival gingen we allebei onze eigen weg met onze eigen vrienden. We hadden afgesproken dat we 's avonds samen zouden slapen en elkaar zouden ontmoeten bij zijn huis.
Om 00:00 uur was het festival afgelopen en ik zat in een andere bus terug naar ons dorp. Ik had Brian nog gezien voor we instapte en het plan stond nog steeds; we zouden elkaar ontmoeten bij zijn huis. Do vroeg nog of ik zeker wist dat ik niet mee naar huis wilde, ik had geen fiets, dus ik zou achterop kunnen. Maar ik zei dat dit niet nodig was en liep naar Brians huis toe.

Ik heb minstens 200 keer aangebeld, hem 20 keer gebeld, maar hij nam niet op, hij deed niet open, hij gaf 0 gehoor. Ik wist niet wat ik moest doen..

01:30 Megan: ben je nog wakker? kan ik bij jou slapen vanavond? Brian doet niet open..
01:33 Jens: app maar als je er bent

.....
27 okt 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van dromenmag
dromenmag, vrouw, 24 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende