Mijn mislukte liefdesleven - DEEL 1 -

18+ verhaal
Ik ben nu 22, ik woon samen met een super lieve vriend, hij is een stukje ouder, maar daar hoor je mij niet over klagen. We hebben het fijn samen, en hebben grootse plannen voor de toekomst. Maar ik ontkom er niet aan om ooit terug te denken aan mijn mislukte liefdesleven, maar mijn o zo fijne singlelife.

Ik deed alles wat god verboden had; alcohol, drugs, seks, alles moest uitgeprobeerd worden, in elke maat die mogelijk was. Dit was het ideale leven voor mij, geen verantwoordelijkheden, geen relatie, geen gezeik. Althans, dat dacht ik..
Het was voorjaar in 2019 en ik was ieder weekend te vinden in de stamkroeg van het dorp waar ik toen, en nu nog steeds trouwens, woonde. Zoals je je kan voorstellen, zijn er in een stamkroeg ook stamgasten. En Brian was er daar 1 van; spontane, vlotte jongen. Hij was 28, maar kon zeker door als 24. Hij was niet perse heel knap, hij was ook niet perse heel lief, maar hij had iets, en dat heeft mij tot aan de dag van vandaag in z'n greep.
Je zult dit lezen en denken; "achja, jij was 19, hij was 28, natuurlijk vond je hem leuk, wie heeft er niet zo'n crush gehad?" En zo dacht ik in het begin ook, we hadden gekust, in die stamkroeg, op die avond in het voorjaar van 2019, we hadden nummers uitgewisseld, maar zoals bij iedere jongen die ik in die tijd kustte; verwachtte ik er niks meer van te horen.

De volgende ochtend werd ik wakker, in het bed van m'n ex (nee, niks gebeurd, gewoon ik (Megan) die graag terugvalt in oude gewoontes). Het kostte me zeker 2 minuten om me te beseffen waar ik was, om erna zo snel mogelijk al mn spullen bij elkaar te rapen en zijn appartement uit te vluchten. Tijdens de zoektocht naar mijn fiets in het veel te donkere hok, checkte ik mijn telefoon: 11:24 uur, shit, te laat voor mijn handbalwedstrijd, 3 gemiste oproepen van m'n teamgenoot, 2 berichtjes van Brian. Wie was Brian ookal weer? Ohja, de goeie kusser van vannacht. Ik had hem nog thuisgebracht, hij had nog gevraagd of ik bij hem bleef slapen, maar aangezien hij 9 jaar ouder was, leek me dat geen goed idee.

04:45 Brian: app me even als je thuis bent
10:30 Brian: nog steeds niet thuis? nahnah
11:25 Megan: hee, sorry! ik ben allang thuis, was meteen in slaap gevallen vrolijk was gezellig gister!

Leugentje om bestwil, kon wel toch? Little did I know, dat dit een van de duizenden leugens was die nog zou komen in de "toxic relatie" tussen Brian en mij. Vanuit beide kanten, overigens.

Ik haaste me naar de handbalvereniging, mijn eigen team was al bezig met de tweede helft, dus ik kon maar net zo goed meteen weer aan het rosebier gaan. Na een preek van de trainer en een uurtje bardienst draaien was het avond geworden en besloot ik naar huis te gaan om me op te frissen. Op zondagavond was er altijd een leuk feestje in de kantine, en daar wilde ik graag bij zijn.

Thuis checkte ik snel nog even mijn whatsapp berichtjes..

12:30 Brian: haha, geen probleem! ik vond het ook heel leuk, ben je er vanavond weer?
18:55 Megan: misschien...

Ik at snel even wat met mijn ouders, verzon dat ik vannacht bij Amy (beste vriendin) had geslapen, en fietste weer terug naar mijn handbalvereniging. Omdat het zondag was duurde het feestje in de kantine maar tot 22:00 uur, de stamkroeg verderop zou open zijn tot 01:00 uur. Normaal ga ik daar niet heen op een zondag, want om 06:00 uur de volgende dag gaat mijn wekker om heel de dag kinderen te vermaken op de opvang waar ik werk. Maar toch, Brian zou er zijn, Amy wilde graag dat ik meeging, ik deed het maar.

22:02 Megan: ik ben nu onderweg... ben jij er?
22:03 Brian: leuk! ik ben er nog, blijf niet te lang, morgen vroeg de wekker
22:03 Megan: de mijne ook nahnah

Ik parkeerde mijn fiets tegen de muur aan van de Jumbo die tegenover onze stamkroeg zit en ik zag Brian al bij de ingang van de kroeg staan. Hij was aan het roken, iets wat ik in die tijd ook deed, als ik er zin in had, of als ik heel dronken was. Ik was nog redelijk nuchter en wist niet zo goed hoe ik hem moest begroeten, gelukkig nam hij het voortouw en gaf me 3 kussen op mijn wang.

00:20 Brian: ik ga zo naar huis
00:23 Megan: ik blijf nog even, maar kan wel even afscheid komen nemen vrolijk
00:25 Brian: ik pak mijn jas en dan ga ik, zie ik je bij de Jumbo?

Ik haaste me naar buiten toe, Brian woonde op 200 meter lopen van de kroeg af, ik nam voor hem een biertje mee, voor mezelf een rosebiertje en liep gezellig met hem naar zijn huis toe. We hadden het over werk, over exen (waar we allebei totaal niet eerlijk over waren, maar dat wisten we toen nog niet van elkaar) en over seks. Op dat moment wist ik al wel, dat het ooit zou gaan gebeuren, maar verder dan kussen, gingen we ook die avond niet. Na 15 minuten met Brian gekleft te hebben, liep hij verder naar huis en ik terug naar de kroeg. De laatste paar slokken van mijn drankje opgedronken en met Amy naar huis.

PIEP PIEP PIEP PIEP PIEP - 06:00 - de wekker. Altijd lastig, maandagochtend. Ik ging uit bed, sprong de douche in, poetste mijn tanden daar, kleedde me aan, en meteen de auto in naar werk, ontbijten doe ik daar wel. Kinderen begroeten, ouders gedag zeggen, fruithapje eten, honger beginnen te krijgen dus zelf ook mee eten, buiten spelen, PAUZE.. eindelijk. Mijn telefoon checken.

06:30 Brian: gisteravond nog goed thuis gekomen?
11:15 Megan: zeker, was weer gezellig, ben je er donderdag ook weer?

Donderdag was het hemelvaart, wat betekent dat ik vrijdag vrij zou hebben, wat weer betekent dat je de dag ervoor opstap kan gaan, zo zat mijn leven in elkaar.

11:45 Brian: dat denk ik wel, als jij ook komt.. maar ik wil je eigenlijk wel eerder zien

Shit, en nu? Ik deed niet aan dates, maar ik deed wel aan seks, en ik werd eigenlijk wel gek van dat telkens met mijn ex te moeten doen, en mijn **** buddy, was serieus aan het daten met een meisje.

12:01 Megan: meiden help, Brian vraagt om af te spreken, wat nu?
12:01 Amy: yessssss guuuuurl, let's get that D***
12:05 Do: iel die Brian van de Koster? ik vind hem lelijk

(de Koster is de naam van de stamkroeg)

12:05 Megan: hij heeft wel iets hoor..
12:06 Jiesa: daar heb je je antwoord dan toch? vrolijk

12:06 Megan: ik zou vanavond wel kunnen.. misschien een netflixje?
12:15 Brian: gezellig, zal ik je dan ophalen?
12:30 Megan: is goed, ik ben rond 19:00 wel klaar met eten, tot vanavond

Hier begonnen de zenuwen, ik deed dit zovaak, maar ik was altijd dronken. Ik weet niet eens meer wanneer de laatste keer is geweest dat ik nuchter seks heb gehad, oef... Ik was om 16:30 klaar en haaste me naar huis. Mijn haren krullend laten, of stijlen. Doe ik een jurkje aan? Nee joh, gewoon nonchalant een joggingbroek.

19:01 Brian: ik rij nu aan

SHITTTT

19:09 Brian: ik ben er

Ik liep naar buiten en zag zijn auto, een rode twingo, afknapper, ik stapte in, hij had ook een joggingbroek aan, en een petje op. Belangrijk detail vergeten: hij was kaal, een van de grote redenen waarom Do hem dus helemaal niet knap vond.

We reden naar zijn huis en ik kreeg een rondleiding, denk maar niet dat ik daar op dat moment nog iets van onthouden heb, we hadden een film opgezet, god mag weten welke, en binnen 3 minuten lagen we naakt op elkaar in zijn slaapkamer. Het was fijn, hij was goed, hij wist wat ie deed, boeide me niet, wist ik ook, hij gebruikte een condoom, pluspunt, hij gaf me complimentjes, hij bracht me naderhand weer terug naar huis.

22:30 Brian: ik vond het toch wel echt heel fijn
22:45 Megan: ik ook, slaap lekker x
22:34 Brian: slaap lekker x

De dagen erna had ik veel contact met Brian en we spraken af om donderdag samen te eten voordat we naar de Koster gingen. Hij haalde me weer op, dat was de geschreven afspraak. De ongeschreven afspraak: ik zou dus bij hem slapen. We bestelden een pizza en erna liepen we naar de Koster toe. Mijn vriendinnen waren er die avond niet, dus ik was op Brian en zijn vrienden aangewezen. Hij deed lief die avond, zijn vrienden maakten flauwe grapjes, maar mijn levensmotto "boys will be boys" zat daar niet mee. Om 01:15 hadden we het allebei wel gezien en liepen we weer naar zijn huis toe. De nacht was kort maar fijn, en 's ochtends bracht ie me, na een ontbijtje op bed, weer naar huis.

Thuis kroop ik nog lekker even terug in bed, die avond stond er weer een avond Koster gepland namelijk, maar deze keer zou Brian er niet zijn, hij ging een weekend naar Mallorca met zijn vrienden.

20:00 Amy: ladies, hoelaat zullen we naar de Koster gaan?
20:05 Do: ik ga niet mee vanavond, ik moet morgen werken
20:06 Megan: ik kan vanaf nu, zal ik nu naar jou komen Amy?
20:10 Jiesa: kom ik nu ook naar Amy

We fietste vanaf Amy (die ongeveer bij Brian in de straat woont) naar de Koster, het was rustig, het was ook warm, dus de meeste mensen zaten gezellig op het terras. Ik vond het leuk om mensen te ontmoeten dus ik besloot om bij Ingrid (mijn coach van het handbalteam) en een vriend van haar te gaan zitten. Ik stelde me voor en de vriend, die Richard heette, begon zijn zin met: "jij bent het nieuwe neukertje van Brian he? Trap daar niet in joh, die jongen is niet te vertrouwen, hij stalkt vrouwen".
26 okt 2021 - bewerkt op 27 okt 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van dromenmag
dromenmag, vrouw, 24 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende