Mijn jaar / onze relatie

2018.. Menig MD-er heeft mijn ups en downs kunnen meelezen. Een jaar waarin ik vooral mezelf zoveel beter heb leren kennen. Dat vind ik nog wel het mooiste uit 2018, het beter leren kennen van mezelf.

Ik ben dankbaar voor al het rijkdom dat ik heb.
Mijn eigen huisje, mijn werk, alle familieleden die ik nog steeds bij me mag hebben en het hebben van twee goede vriendinnen en een relatie waar ik heel veel uit leer. En vooral niet te vergeten de vier citytrips van 2018, waar ik van heb genoten:

Venetie:


Lissabon:


Dubai:


Berlijn:


Wat ik dit jaar vooral heb weten te waarderen van Ro is zijn geduld en vriendelijkheid naar mijn familie.

Mijn jongste broertje is mede daardoor toch wel beginnend gek op hem geworden, en omdat te zien vind ik toch ook wel heel mooi. Bedankt voor het in zijn waarde laten van mijn familie Ro. verliefd

Ik waardeer ook zijn geduld met mij. Het vrijwillig lezen van mijn reeds aantal boeken om mij manier van denken, leven en handelen nog beter te willen begrijpen, waardeer ik ontzettend.

Ro heeft een makelaar ingeschakeld en hoopt in 2019 een eigen woning te kunnen kopen.
Ik zit met dubbele gevoelens hierover en over van alles eigenlijk.

Helaas heb ik nog steeds twijfels in onze relatie, lig ik vaak jankend in bed hierdoor omdat er iedere keer wel iets gebeurd dat mijn twijfels bevestigd, maar heb ik ook angst dat ik in een negatieve spiraal observeer, voel en de dingen dus ook zo zie. Ik hoop in 2019 dat er voor mij meer duidelijkheid komt en ik zeker ben van de stappen die ik wil nemen. verliefd
31 dec 2018 - bewerkt op 24 feb 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Roir
Roir, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende