mijn Blacky

Hemel, ik kan er nog niet overuit.
4 maanden geleden kregen we er een kitten bij, een spierwitte. Hij kon niet bij zijn moeder blijven en was 4 weken toen hij hier kwam, dus zelf gevoed. We kwamen erachter dat hij doof was, okee prima...geen probleem. Toen we eens een halve dag hebben gezocht waar hij nou was ( roepen hielp natuurlijk niet) bleek hij gewoon in een heel klein hoekje te liggen slapen en was zich van geen kwaad bewust. Besloten om hem een bandje om te doen met een belletje...zo konden we hem in elk geval horen als hij in zijn slaap bewoog. Het ging goed....tot gisteren.
Mijn grootste angst voor wat betreft Blacky kwam uit. Het vriendinnetje van mijn dochter werd opgehaald na een middag popcakes maken hier ...en op het moment dat zij het erf afreden rende Blacky vanaf de andere kant van het erf tegen de auto op....de vader van het vriendinnetje heeft niets gemerkt en ik ben wel blij dat ze niet uitgestapt zijn, want mijn hemel wat was Blacky lelijk geraakt. Ik kan met zekerheid zeggen dat hij geen pijn heeft gehad...
Mijn jongste dochter is 7 en kwam meteen aangerend,ook zij zag Blacky liggen..de andere 2 kinderen van 6 en 11 kwamen al huilend aanrennen, die heb ik bij Blacky weg kunnen houden door ze te zeggen de geiten op te halen die door de open poort naar voren waren gekomen. Dochter van 7 was stil..huilde niet...
Ik heb Blacky met een handdoek opgepakt en hem tot hij begraven gaat worden weggelegd...de handdoek er overheen want het is geen fijn gezicht.
Bij mijn dochter kwam gisteravond pas de klap...had ze hem maar binnen gelaten toen ze hem buiten zag, had ze maar niet doorgespeeld met vriendinnetje...ze wilde niet slapen ,was bang voor dromen.
Ze zijn met zijn drieën in 1 bed gekropen en troostten elkaar...en uiteindelijk zijn ze rond middernacht in slaap gevallen, gelukkig zonder dromen.
Vanmorgen naar school met een mooie foto van Blacky ,waarvan dochter van 11 een herdenkingsposter van gemaakt heeft, heel lief....maar wat gaan we deze banjer missen..onze Blacky. Of je nou 1 , 2 of zoals wij 13 katten hebt...allemaal hebben ze iets waardoor je ze mist als ze er niet zijn....lieve Blacky, wat fijn dat je de afgelopen maanden bij ons mocht wonen...wat jammer dat we je nu al moeten missen...rust zacht.
verliefdverliefdverliefd

04 okt 2012 - bewerkt op 04 okt 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van minou
minou, vrouw, 55 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende