Masturberen

18+ verhaal
In case iemand hier dit moet horen, ik vind het zelf best een belangrijk onderwerp dat binnen de termen zelfliefde en zelfacceptatie thuis hoort. If you can't love yourself, how the hell you gonna love somebody else?!?!??!!

Ik merk overal dat hier echt een taboe op ligt als het gaat om vrouwen die masturberen. Het zit in van die kleine dingetjes als bijvoorbeeld films of series over tieners en als dan masturberen aan bod komt ze allemaal IEWWWWW roepen en zeggen dat ze het NIET doen!!!! Achteraf blijkt meestal dat ze het wel doen maar bang zijn om vies gevonden te worden of iets dergelijks idioots. Maar ook gewoon in het echte leven dat het toch maar BAH is als je als vrouw aan je frutje zit en of naar seksueel getinte filmpjes kijkt.

Maar waarom? Waarom is het vrouwelijk genot zo'n taboe? Het gaat vele malen verder dan alleen rondom de term masturbatie. Mannen die vinden dat sex klaar is zodra zij hebben geknoeid.. na zo'n 10 seconden. Bruh ik ben nog niet eens warm. Maar als ze daarna nog aan het werk moeten is dat of vies want hun eigen cum.. of ze bakken er geen taart van en blijken het kloppen van het deeg nog niet eens onder de knie te hebben.. Denk ook eens aan de seksuele voorlichting die je gehad hebt op school. Die ging over hoe je dood kan gaan van aids of heel erg ziek van een soa. Over anticonceptie en het mannelijke genot. Bij mij op school is er met geen woord gerept over de vrouw.

Daarom heb ik harry en harry stelt nooit teleur. Het is een simpele roze Gspot vibrator die als ik haast heb binnen 5 minuten de klus geklaard kan hebben. Het kostte even tijd om een perfect plastic vriendje te vinden maar het klikt. Maar ik merk dat ik niet met al mijn vriendinnen zomaar over onze nachtkastjes geheimen kan babbelen. Sex toys?!?! Dat doe je toch niet!?!? Ik mag dat niet van mijn vriend!!!

Ho, stop! Je mag dat niet van je vriend? Euh.. Is hij de baas over jouw Yoni? Je Flamoes? Je Frutje? De laatste keer dat ik mij verdiepte in wat een monogame relatie is, kwam nergens naar voren dat ik niet aan mijn eigen genot mag denken!
JIJ als vrouw, JIJ bent ook belangrijk! Laat niemand je wijsmaken dat bezig zijn met je eigen seksualiteit en genot iets is wat vies is, waar je je voor moet schamen of zelfs dat het een verschrikkelijke zonde is.

Je bent niet voor niets in staat genot te voelen daar beneden. Go explore! Kijk wat je fijn vind. Luister naar jezelf. Vind je het spannend begin je met Solo Tantra.
Solo Sex is de beste manier om een liefdevolle band met jezelf op te bouwen. Ik merk oprecht dat wanneer ik een tijdje (aantal weken) geen tijd gehad heb voor tijd met mezelf, ik op een heel andere manier naar mezelf kijk. Ik ben neerslachtiger, voel me lelijk, niemand houdt van mij denk ik dan.

In mijn omgeving doe ik er alles aan om vrouwen een veilige connectie met seksualiteit en zichzelf te omarmen. Ik ga in gesprek met vriendinnen maar ook familieleden. Ik ga zelfs in gesprek als ik in een groep vreemde sta en het onderwerp valt en ik de kans krijg erop te reageren. Ook mijn dochters zal ik als ze groter zijn en zichzelf ontdekken begeleiden om dat op een veilige en liefdevolle manier in privésfeer te doen.

Masturberen is niet bah.
Love yourself.

Liefs, M.
04 mei 2021 - bewerkt op 04 mei 2021 - 195x gelezen
Profielfoto van ADDitude
ADDitude, vrouw, 29 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende