Makkelijker schrijven als het moeilijk gaat

Kennen jullie dat? Dat je over moelijke dingen hele verhalen kunt schrijven, maar als het dan goed gaat je eigenlijk niks interessants weet te vertellen? Ik heb dat nu een beetje, geloof ik.
Ik was van plan om wat meer te posten hier, zodat men mij ook een beetje kon 'leren kennen', en nu weet ik eigenlijk weinig te vertellen.

Nog een maandje, dan ben ik werkloos. Klinkt dramatisch zo he? Maar het is 'gewoon' omdat mijn stage er dan op zit. De kans dat mijn huidige stageplek me een baan aanbiedt is ongeveer 1% denk ik. Het is gewoon een heel klein bedrijf dat al een aantal vaste werknemers heeft. Ik denk ook niet dat ik het daar héél erg lang interessant zou vinden. Nu ik wat vacatures bekijk lijkt het me namelijk erg leuk om door te kunnen groeien, en binnen dit bedrijf waar ik nu stage loop is dat er gewoon niet. Aan de andere kant zou ik het zo aannemen hoor, een baan op fietsafstand van je huis, met collegas waarmee je het kan vinden en werkzaamheden die je leuk vindt. Dus van mij mogen ze ;-)

Ja, vacatures. Heb er nu een stapeltje gevonden en vond vanavond dat het wel tijd werd voor een volgende stap: daadwerkelijk een motivatiebrief schrijven en solliciteren! HOP!
Dus daar ben ik nu mee bezig, tot ik dit verhaaltje begon te typen.

Wish me luck?
25 sep 2018 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van mirkku
mirkku, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende