Maar al te graag

18+ verhaal
Jeej,

Wat zou ik graag moeder willen worden. Ja, echt heel graag. Maar ik kom de vader van mijn kindjes maar niet tegen. Echt balen....Waarom nou niet? Ik ben er zoooo ontzettend aan toe om moeder te worden. Ik weet zeker dat ik een leuke en fantastische moeder ga zijn. Ik ben soms zelf speels en ik hou niet al teveel regels. Het leven hoeft niet al teveel omkaderd te zijn: buiten de lijntjes kleuren mag, graag zelfs. Waarom kom ik nou niemand tegen, die mij wil voorzien van de hoognodige zaadjes? Is er niemand die mijn leven (en lichaam) binnen komt wandelen en er voor langere tijd blijft hangen én zelf graag vader wil worden.

Ik dacht altijd dat ik zeker acht kinderen zou krijgen, waaronder een aantal tweelingen. Ooh, wat keek ik daarnaar uit, zeg. Alleen al het idee dat ik moeder zou zijn van zo'n groot gezin. Ik kwam vandaag op Tik Tok een vrouw tegen die moeder was van negen kinderen. NEGEN. (waaronder een overleden kindje). Zo, daar was ik net toch even jaloers op zeg. En ze zag er nog verdomde goed, jong en strak uit, alsof ze nooit zwanger was geweest. Wauw. Ja, daar kan ik echt wel jaloers op zijn, op dat soort verhalen.

Waarom mag ik nou geen moeder worden? Een helderziende vertelde ooit eens dat mijn eerste kind een meisje zou worden. Ik had hem daar niet naar gevraagd, het werd mij meegedeeld. Ik gaf hem aan dat ik dat al 'wist' Sinds jongs af aan 'wist' ik dat mijn eerstgeborene een meisje zou zijn. Maar... ze is er nog niet. Het doet soms pijn als ik een vrouw zie lopen met een babywagen. Wat heerlijk dat het haar wel is gegund. Ik ben dan blij voor mijn medemens en kan dan alleen maar hopen dat ik zelf op korte termijn met een kinderwagen mag lopen. Met daarin mijn eigen poppetjes uiteraard.

Ik was vandaag naar de training en de coach sprak over zijn jonge kinderen. De coach is een stoere gast met een klein hartje, rijdt op een gruwelijk grote en stoere motor en is echt zo'n leuke mannelijke man. Hij heeft drie jonge kinderen en ik was vandaag opeens jaloers op hém. Op zijn vrouw. Niet dat ik dat normaliter ben, hoor. Het zou mij heerlijk lijken om zelf een leuk en groot gezin te hebben. Wat fantastisch. Zo, jeetje, is het mij nou écht niet gegund? Ik kom écht niemand tegen. Ja, ik kom van die gasten tegen die alleen maar willen neuken en die uit hun nek kletsen. Die de mooiste verhalen vertellen maar niet serieus zijn. Die al heel snel hun 'wattenstaaf' in je willen proppen. Gatsie, rot maar op.
Ik weet niet of ik ooit nog moeder ga en mag worden. Moeder worden is niet de kers op de taart, absoluut niet. Alleen ik wéét dat ik een super leuke moeder zou zijn en moeder-zijn past ook bij mij. IK heb altijd kinderen gewild, alleen kwam ik de vader van mijn kinderen niet tegen.
Het lijkt me zo fantastisch om een leuk gezinsleven te hebben; heerlijk! Thuiskomen, de kinderen die mijn richting op rennen, mijn man die heeft gekookt, samen aan tafel, eten, lachen, praten, kusjes geven. Dit alles ga ik missen. Heeft dit wellicht te maken met het feit dat ik een laatbloeier ben? Echt, ik ben met zowat ALLES in mijn leven een giga laatbloeier. Echt vreselijk. Met school, met (serieus) werk, met seks, met dingen (aan)durven, soms met dingen snappen....nu dus ook met kinderen krijgen. Zelfs daarmee. Hoe dan? Waarom nou? Waarom ben ik nou een laatbloeier? Echt, met álles in mijn leven ben ik een f*kking laatbloeier, om gek van te worden.

Waarom ontmoet ik nou niemand? Waarom komt er niemand op mijn pad, om er serieus te blijven en echt van mij te houden EN kindjes met míj te krijgen. For real. Soms lopen dingen heel anders in het leven, ik weet het. Je hebt niet overal invloed op, je kunt dingen niet afdwingen, dat weet ik ook.
Dat weet ik echt. Ik kan iemand niet dwingen om van mij te houden en kinderen met mij te krijgen. Ik kan ook niet afdwingen om moeder te worden. Ik ben van mening dat ik mijn leven zélf bepaal en niet dat een hogere macht dat voor mij bepaalt of dat ik maar moet afwachten wat het leven mij brengt.

But come on .... wanneer mag ik moeder worden?
Ik heb de voornamen van mijn dochters zelfs al.... Ja, uiteraard mooie voornamen en hun tweede en derde namen heb ik ook al.

Tja, ik kan alleen maar hopen en duimen, dat op korte termijn.....
25 apr 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van BelleBlue
BelleBlue, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende