all by myself

18+ verhaal
Jeej, het is lekker zonnig. Heerlijk weer om nu lekker buiten te vertoeven, met vriendinnen. Ja, als ik die had. Jeej, wat is het vreselijk om met dit soort weer geen vriendinnen te hebben. Ik voel me behoorlijk alleen. Echt eenzaam. Ik durf op zich wel naar een terras te gaan en ik kan dan ook lekker genieten van een drankje. Maar ja, elke keer alleen naar een terras... daar heb ik geen zin in. Dan maar thuis zitten, met dit lekkere weer. Ik heb geen tuintje waarin ik lekker kan vertoeven, noch een balkon.

Jeej, voorheen had ik heel veel vrienden maar ja, vriendschappen verwateren en wat blijft er over? Niemand. Echt niemand. Ja, twee kennissen maar die hebben kids. Die ga ik niet - elke keer - lastigvallen. Ik denk wel dat mensen gelijk hebben, dat je op volwassen leeftijd lastig vriendschappen maakt.

Wat ik zo erg vind, is dat ik een leuke en spontane meid ben. Zónder vrienden. Als ik nou een takkewijf was of ontzettend lelijk was, dan kon ik me nog voorstellen dat ik geen vrienden meer had. Ik probeer het iedere zonnige dag leuk te maken voor mijzelf. Maar ik ben ook eerlijk, ik voel mij ook dáárin alleen. Goh, iedereen om mij heen is of papa of mama geworden en is druk met het gezin, of sommigen zijn in het buitenland blijven hangen, na te hebben rondgereisd. Die vrienden zie/spreek ik niet meer, al jaren niet meer. En hier zit ik dan. Alleen. Ik ben eigenlijk aan het huilen, omdat ik mij zo alleen voel.
Iedere zonnige dag voel ik me weer alleen. Vorig jaar was ik zo verdrietig dat ik het leven niet meer zag zitten. Ik weet niet hoe de eenzaamheid dit jaar gaat uitpakken ....
08 mei 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van BelleBlue
BelleBlue, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende